ADVRadu Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Salutare, Am si eu o dilema in momentul de fata, adica, pe scurt, am ajutat pe cineva sa puna un motor de Yamaha pe un cadru de Honda, mai exact i-am facut toate adaptarile la partea electrica (inclusiv bordul digital de Honda facut sa indice tot ce misca prin motorul de Yamaha ). As vrea sa-mi ziceti, care stiti, cam cat ar fi pretul la o astfel de lucrare, ca eu sunt electronist de ani buni, dar pana acum cateva luni, cand mi-am facut instalatia electrica la motorul meu nu m-am ocupat decat cu amplificatoare audio si automatizari si nu stiu care sunt preturile la instalatii moto. Si nu vreau nici sa cer marea cu sarea, dar nici sa-mi iau tzapa. Multumesc pentru eventualul ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Salutare,Am si eu o dilema in momentul de fata, adica, pe scurt, am ajutat pe cineva sa puna un motor de Yamaha pe un cadru de Honda, mai exact i-am facut toate adaptarile la partea electrica (inclusiv bordul digital de Honda facut sa indice tot ce misca prin motorul de Yamaha ). As vrea sa-mi ziceti, care stiti, cam cat ar fi pretul la o astfel de lucrare, ca eu sunt electronist de ani buni, dar pana acum cateva luni, cand mi-am facut instalatia electrica la motorul meu nu m-am ocupat decat cu amplificatoare audio si automatizari si nu stiu care sunt preturile la instalatii moto. Si nu vreau nici sa cer marea cu sarea, dar nici sa-mi iau tzapa. Multumesc pentru eventualul ajutor. pai cred ca tu poti estima cel mai bine... in functie de cat timp ti-a luat si cata bataie de cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate