BoneS Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 (editat) Salutare.... Tocmai ce am coborat de pe GSXR1100W si m-am suit pe noua bestiutza.....TL1000R Sper sa am cel putin la fel de multe clipe frumoase pe TLR cate am avut pe GSXR Ca 'fier' este mult peste modelul pe care l-am avut ,aici vorbesc de cuplu,pozitie in sa, felul cum se inscrie in curbe...etc, GSXR-ul fiind mai lung si unpic mai greu Hai cu o poza doua Keep safe Editat Aprilie 3, 2007 de BoneS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Fain paintjob. Sa l stapanesti sanatos. Cuplu o avea mai mult ca gsx-R-ul, dar putere? Cam cum sta treaba aici? Cred ca suna, mai ales cu tobele alea YoShiMura-TuShiFragii, de rupe! Baftalau si enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Aprilie 3, 2007 Autor Share Postat Aprilie 3, 2007 (editat) Cu caii..hmmm..vreo 135 ..parca ...suficient cat sa-ti intinda pielea pe fatza si cat o mai castiga din tobe Si 'DA' suna extraordinar cu YoShiMura astea Sa ne vedem cu bine Editat Aprilie 3, 2007 de BoneS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Senzationala motorishca! Sa o stapanesti sanatos omule! Si sa stii ca singurul capitol la care ar putea pierde in fata gixxerului este top-speedul. In rest ruleaza. Ai grija ca e naravasa pe viraje si se cam inoada. Are amortizor de directie, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Aprilie 3, 2007 Autor Share Postat Aprilie 3, 2007 Multzam ..Dac-ule Am obs ca spatele incearca sa ma depasheasca dar numai daca ma mananca in palma. Top speed personal (spre rushinea mea) 260... si nu mai vreau sa incerc asemenea senzatzii Oricum stilul meu este unu foarte calm , si sper sa ramana asa Sa ne vedem cu bine.... Ps: anu asta majoritatea plimbarilor le voi face cu Radu - adica cu voi - daca sunt bine venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 bine tuuuuu!!!!!!!!!! am vazut-o, am placut-o, ce ramane de facut??!! pai eu zic ca ne ramane de o plimbarica bravo, s-o stapanesti sanatos si voios! ps: tobele sunt dementiale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 o motocicleta deosebita! sa ai multa bafta la ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Aprilie 5, 2007 Autor Share Postat Aprilie 5, 2007 (editat) O dragutza ca de obicei...(Disney) Multzam de urare si sa ne vedem cu bine Sper sa-mi vina si shaua cat de curand posibil sa te fac o tura o motocicleta deosebita! sa ai multa bafta la ea! Multumesc frumos.... Tre sa dau o berica in cinstea ei probabil ca la motorock Editat Aprilie 5, 2007 de BoneS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Colonelu' Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Fain paintjob. motorul e misto, tobele de mare exceptie, pacat de vopseaua asta de gagan. s-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Aprilie 5, 2007 Autor Share Postat Aprilie 5, 2007 Salve La vremea ei Suza asta a fost un moto de showroom prin state Principalele kestii pt care am cumparat-o sunt: 1:motorul este nou 2:IoShiMura...cum spunea un compatriot mai sus 3:pozitia f confortabila si ar mai fi .... Keef safe Ps: culoarea este f frumoasa numa' ca tre' sa o vezi live Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate