satana pe mobra Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 care ar fii cea mai ieftina motocicleta comunista posibila si poze daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Aprilie 7, 2007 Autor Share Postat Aprilie 7, 2007 deci nimeni nu stie ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 cred ca depinde de starea in care se afla o motocicleta. cauta si tu pe www.bikeshop.ro (nu stiu unde altundeva sa cauti... google?) ce se vinde in materie de comuniste (cz, dnepr, ij, jawa, minsk, mz, simson, ural si care or mai fi) vezi poze, detalii si compari. sau o cumperi pe cea mai ieftina si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 (editat) decat sa iei vreun jaf pt ca e ieftin... mai bine mai strangi si iti iei ceva cat de cat ingrijit... eu am patit-o... numai Dumnezeu stie catre picioare si trante a luat... dc ??? pt ca nu mergea nicium... Editat Aprilie 7, 2007 de c0zmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Aprilie 7, 2007 Autor Share Postat Aprilie 7, 2007 eu am 16 ani si nu imi permit nici financiar si nici canet nu pot sa imi fac deci vreu o comunista iefnita si so transform chooper cam asta i visul meu de 2 ani si plm acuma chiar imi doresc acest lucru daca ma puteti ajuta ar fi bestial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 permis, nu carnet (carnetul de nebun poate sau de elev sau de altceva) poti sa obtii de la 16 ani si esti obligat sa il ai ca sa poti sa conduci o mobra care este motoreta, nu moped! da' plm mai bine te duci la femei si te intorci pe aici cand mai cresti in gandire, nu in ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 Ca mai ieftina motoreta e mobra.de la o bere pana pe la vreo 3-4 mil in functie de stare.Pune mana si da de A1 si condu mobra legal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 permis, nu carnet (carnetul de nebun poate sau de elev sau de altceva) poti sa obtii de la 16 ani si esti obligat sa il ai ca sa poti sa conduci o mobra care este motoreta, nu moped! da' plm mai bine te duci la femei si te intorci pe aici cand mai cresti in gandire, nu in ani! OK Stressu-lemie mi-au placut motoarele de pe cls a 6(am avut mz 125) , si in loc sa ma duc la femei ma dade-am cu mz!!1Daca ii plac lasa-l in pace .....pasiunea de motoare nu are limita de varsta!!! Cea mai eftina comunista e mobra, dar decat o mobra mai pui ceva bani, si iti iei un ij(e cel ami eftin)am dau ultimul meu ij cu 700mii, poate nu ma credeti, mai ales ca mergea la sfert!!! Ori ij ori minsc- foarte bun pt incepatori!!!! Paste Fericit!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin_Hoinaru' Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 Am gasit io un IJ 350 cu acte cu tot - 60 RON !!! Shi cica are shi atash !!! Shi cica mai shi functzioneaza !!! Dubios, nu ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 Am gasit io un IJ 350 cu acte cu tot - 60 RON !!! Shi cica are shi atash !!! Shi cica mai shi functzioneaza !!! Dubios, nu ??? unde ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 OK Stressu-lemie mi-au placut motoarele de pe cls a 6(am avut mz 125) , si in loc sa ma duc la femei ma dade-am cu mz!!1Daca ii plac lasa-l in pace .....pasiunea de motoare nu are limita de varsta!!! Cea mai eftina comunista e mobra, dar decat o mobra mai pui ceva bani, si iti iei un ij(e cel ami eftin)am dau ultimul meu ij cu 700mii, poate nu ma credeti, mai ales ca mergea la sfert!!! Ori ij ori minsc- foarte bun pt incepatori!!!! Paste Fericit!!!!!! mai bine te duceai la femei cu MZ-ul!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin_Hoinaru' Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 IJ-u ala de care vorbeam il gaseshti la Bucov, acolo unde o sa se tzina shi MotorRock IV !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate