snowstorm Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 salutare! ma gatesc de o plimbare de pasti la banat vineri si sunt curios la ceva pareri legate de drumul spre timisoara; sunt recunoscator ptr ceva sugestii de traseu cat mai bland pentru suspensiile lu´vmax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Daca vrei drum bun, du-te pe Sibiu, Deva, Arad, Tm, eventual Sibiu, Deva, Ilia, Faget, Lugoj, Tm, dar intre Ilia si Tm se lucreaza la drum. Pitesti, Craiova, Drobeta este bun, dar Orsova-Caransebes este varza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 prima varianta a lui Okesz e cea mai buna dupa parerea mea! drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Aprilie 5, 2007 Autor Share Postat Aprilie 5, 2007 (editat) multam' mult de tot! si btw. in timisoara pe unde si cand se aduna oamenii pe doua roti? sau ceva cluburi de bikeri... Editat Aprilie 5, 2007 de snowstorm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanupompiliu Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 multam' mult de tot! si btw. in timisoara pe unde si cand se aduna oamenii pe doua roti? sau ceva cluburi de bikeri... salut cel mai bun drum spre timisoara este cel spre arad e aglumerat dar altceva mai bun nu este drum bun sarbatori fericite Pompiliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 am venit ieri de la TM - nu o lua pe lougoj, sant cateva portiuni unde plangi, daca tii la mobra ta alege aradul - ocolesti ceva dar recuperezi cu fericirea de a merge decent si pe sosea lata.. Atentie ca sunt multi vitezomani pe Arat - TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Aprilie 7, 2007 Autor Share Postat Aprilie 7, 2007 dap, se pare ca am facut cunostinta deja cu acea portiune ptr ca desi tin la mobra e o calatorie cu restrictie de buget si se pare ca sunt nevoit sa indur ceva zdruncinaturi probabil ca ma voi intoarce pe la herculane... multumesc tare mult celor ce mi-au raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonatzu Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 sper ca nu te-ai intors pe herculane daca nu ai plecat inca inapoi, ori iti schimbi motoru ori schimbi drumu. deva-lugoj e parfum tata pe langa caransebes-orsova. oricum, ne spui tu dupa ce ajungi inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diabolic Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Salut! Ca sa nu ma deschid alt thread scriu tot aici. Pe 22 Aprilie trebuie sa plec la Timisoara. Daca mai merge cineva as fi fericit sa calatorim impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 salutare! ma gatesc de o plimbare de pasti la banat vineri si sunt curios la ceva pareri legate de drumul spre timisoara; sunt recunoscator ptr ceva sugestii de traseu cat mai bland pentru suspensiile lu´vmax Sper ca nu tu esti cu vmax-ul pe care l-am adunat ieri din Calea Lugojului,dupa ce intrase dobitocul cu Nova in el!?![eu sunt unchiul lui Arthur] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 aradul e cel mai bun drum desi se ocoleste, dar cel mai pitoresc e pe valea Jiului, Petrosani, Sarmisegetusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 (editat) salut Diabolic NU o lua pe tronsonul orsova-caransebes!sunt portiuni unde nu e deloc asfalt, altele unde este decapat cu santuri si motorul merge unde vrea el, nu unde vrei tu, poti sa cazi sa faci pana sau sa-ti faci un car de nervi. eu iti recomand bucuresti - pitesti - rm valcea - tg jiu - petrosani - hateg - caransebes - lugoj - tm daca vii pe 24 te insotesc si eu cu moto din tg jiu la tm Editat Aprilie 12, 2007 de partizan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diabolic Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Salut partizan Multumesc pentru sugestii. Din pacate nu am cum sa vin pe 24. Merg la un concert si daca tot fac drumul mai stau 2-3 zile cu prietenii. Din cauza aceasta plec pe 22. Ma intorc pe 25. Poate putem merge impreuna la intoarcere. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate