2 fast Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 salut!Unde pot gasi si eu manualul de la kawasaki zx9r din 1999??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 Daca ai sa rascolesti un pic subforumul service la oferte manuale de reparati ma gandesc ca ai sa gasesti! Bafta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 salut!Unde pot gasi si eu manualul de la kawasaki zx9r din 1999??????? Sau vezi pe aici: www.traficmoto.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 vorbeste cu Bcristian de aici de pe forum, are manualul in engleza in format electronic.Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Il am eu, dar acum sunt la scarbiciu...cum ajung acasa iti dau un link. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 fast Postat Aprilie 15, 2007 Autor Share Postat Aprilie 15, 2007 Il am eu, dar acum sunt la scarbiciu...cum ajung acasa iti dau un link. Salut...ma poti ajuta cu manualul ala? iulian_danceanu@yahoo.com este adresa mea!Daca ai putea sa il trimiti ar fi super!ok.....asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate