Barna Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 Expozitia de la Nyirbator -o expozitie micuta. Poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sethcj Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 (editat) Expozitia de la Nyirbator -o expozitie micuta. Poze faine poze, mai Barna. hai la Cluj la o bere! PS tare micutza expozitia aia, era mai mare aia de la Nagykalo.) Editat Aprilie 9, 2007 de sethcj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPITER_M Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Aprilie 10, 2007 Autor Share Postat Aprilie 10, 2007 Nam reusit sa pun ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasori Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 salutari, ash mai adauga si eu cateva... asta-i Yama mea ........inca cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Aprilie 10, 2007 Autor Share Postat Aprilie 10, 2007 faine poze, mai Barna. hai la Cluj la o bere! PS tare micutza expozitia aia, era mai mare aia de la Nagykalo.) Nu fi rau Calin, sti tu cum e cand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Aprilie 11, 2007 Autor Share Postat Aprilie 11, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sethcj Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Apoi nu's rau mai Barna dar parca daca beam berile alea impreuna era mai fain. alea bune si sa ne vedem cu bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Aprilie 12, 2007 Autor Share Postat Aprilie 12, 2007 Apoi nu's rau mai Barna dar parca daca beam berile alea impreuna era mai fain. alea bune si sa ne vedem cu bine . Sefule,o sa avem ocazii sa bem impreuna ,sper. Asfalt uscat frate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Unguroaice, nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikertibi Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Unguroaice, nimic? Sicer...din cite am vazut eu pina acum...unguroaicele "noastre" is mai faine ca ale "lor" Asta off topic..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate