Sari la conținut

sasori

EX+
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sasori

  1. salut satmareni imi darama "statul" garajul !!! asa ca tocmai sunt in cautarea unei case pt calul meu. Daca cineva sta in micro 16 si doreste sa ma ajute in aceasta problema va rog sa ma anuntati sau PM sau macar un sms la 0748863616 sau (ca pe asta sunt muuulte minute) 0770464270 multumesc
  2. .......ce sa va zik, a fost beeeeeeeeeton !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! e un club nou, dar a facut un chef pe cinste. Au fost toate conditiile k omul sa se simta bine, bautura , mancare, spatiu, bazin cu apa termala, streetfight, ROCK !!!, samd si toate la un pret f abordabil. asfalt uscat fratilor !!!!!!
  3. sasori

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut, daca ii dai tot ce ii trebuie atunci cand ii trebuie nu vei avea probleme. Consumul e aproximativ de 5 litri, depinde de modificari, adaugari, incarcare si traseu bineinteles. Media este pe la 5 litri, avnd un rezervor total de 14 litri, fa un calcul pt independentza... In comparatie cu multe alte motoare (in afara de comuniste) e un motor relativ ieftin de intretinut. Daca ai nevoie de orice piesa, contacteaza-l pe Barna de pe forum. Salutari si asfalt uscat !!!
  4. sasori

    Yamaha VIRAGO ZONE

    In primul si primul rand sa verifici starea carburatoarelor ,este inima motocicletei !!! Sunt niste motoare super ok ! aici trebuie sa dau si eu un vot "pentru" atat in privinta starii carburatoarelor cat si ca sunt motoare bune !!! desi prin aceasta zona din forum cred k toti sunt de acord cu acest fapt.
  5. BEEEEEEEEEETON ANIMALUL... SUPER MISHTO, I-AI MAI DAT O VIATA, ASTA NU MAI E MODIFICARE, E REINVENTARE. FELICITARI !!!
  6. sasori

    Yamaha VIRAGO ZONE

    SALUT AVENT, un astfel de crashbar ma poti sfatui de unde pot face rost? Cine se ocupa, cum il contactez, samd. (evident tot pt 535) multumesc
  7. sasori

    Poze

    thunderstorm... cred ca poti renunta la avatar si sa-l inlocuiesti cu o poza de-a ta... cred ca s-ar pastra liniile si formele...
  8. sasori

    Yamaha VIRAGO ZONE

    P.S. poza asta era k sa stiti si voi cum se fac ouale de pasti...
  9. sasori

    Yamaha VIRAGO ZONE

    contacteaza-l pe Barna, iti aduce el, livrare gratuita... cere-i o oferta de pretz
  10. sasori

    Yamaha VIRAGO ZONE

    SARBATORI FERICITE TUTUROR !!! SI ASFALT USCAT !!!
  11. salut, scule k lumea gasiti la Louis.de si www.Autonet.ro . Autonet aduce si de la Louis germania, livrare gratuita peste tot in Tzara.
  12. http://customizer.harley-davidson.com/GMA_...sp?initModelID= link bun pt posesorii de HD si nu numai, ca sa va mai dea cateva idei pt modificari e mishto !
  13. sal, nu vreau sa ma bag in seama, ci doar sa iau putin apararea lui Barni, stiu k la mijloc e o neintelegere in termeni, nu e omul nici rasist si nici pe departe nazist... el se referea la stilul lor pe moto. Nu ii place cum abordeaza ei treaba si cum calaresc, atat... ceea ce e dreptul sau, e chestie de gusturi. Nu a avut intentia sa faca o afirmatie rasiala, ci doar asa a fost interpretat. BARNA NU ARE ASTFEL DE PARERI PRECONCEPUTE !!! EU AS PROPUNE INCHIDEREA SUBIECTULUI IN CONDITII AMICALE acum oricum e sezonul sa ne vopsim ouale si sa calarim cat mai mult PASHTETZI FERICITI !!!
  14. sasori

    Chopperul vostru preferat

    asta e man... atunci nu a fost sa fie, dar recuperam sambata, si cu ocaziile viitoare. de acum m-am pornit... merg
  15. asta e o doza de drog nu expozitie... cel cu vulturul mi se pare deosebit, desi si restul chopperelor sunt beton... ar merita vazut macar odata in viata (sau pe an?)
  16. sasori

    CUSTOM PAINTING

    hmmmm ar fi cateva idei pt moto...
  17. ola hombre frumoase animale... parca te vad castigand la Loto nu te-ai baga la case, masini, femei si alte chestii ca tot omu... ti-ai face in parc moto mai degraba, si ar semana cu foto afisate mai sus.
  18. sasori

    Chopperul vostru preferat

    eu as alege mai degraba un HD... tare m-ar unge la suflet sa calaresc asa ceva:
  19. viata-i dura... toti avem probleme da' las' k recuperam si mai povestim... mai tre' cativa km p.s. cat despre poze... mai ai muuult de invatat...
  20. pai sambata iesim si cu siguranta pozam... asa k marti sau miercuri vor mai fi si poze
  21. sasori

    Yamaha VIRAGO ZONE

    daka vii, sa dai neaparat un semn de viata cu o zi doua inainte sa nu am alte planuri (sunt mai plimbaret) si stii cum e, tre' sa aratam ospitalitatea satmarenilor usa mea e deschisa... si oricum e mai placut sa stai la un pahar de vorbe, decat pe uscat...
  22. SAL, DE CE SA ASTEPTAM PANA LA ANU'? SAMBATA E O INTRUNIRE LA NYRBATOR UNGARIA, CCA 65KM DE LA GRANITZA... O MINIGASHKA MERGEM, CINE MAI E AMATOR SA SE "INSCRIE" DOAR DACA PREFERATI SA VA VOPSITI OUALE ACAS' EVENTUAL ANUNTATI SI SE REZOLVA... PLECAREA E SAMBATA DIMINEATZA. VOM FOLOSI SISTEMUL GPB (A.K.A. MERGEM DUPA BARNA)
  23. sasori

    Yamaha VIRAGO ZONE

    sal, baieti am o miniproblema: la ceasul kilometror imi lipseste "surubul" cu care pot da km la zero. ma poate sfatui cineva pe unde gasesc asa ceva? sau macar cum pot improviza unul? ca am incercat vreo 2 variante si nu a mers.
×
×
  • Creează nouă...