Sari la conținut

Accident In Azuga - 08.04.2007


_Blade_
 Share

Postări Recomandate

Viteza se pare ca pana la urma nu era asa mare, acul de la vitezometru fiind rupt din cauza impactului. deci se moare si la viteze mici fara echipament

 

Sa se odihneasca in pace.

 

Fratilor purtati echipament de protectie si nu uitati VITEZA UCIDE !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 61
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Fratilor, daca asa zisii martori au spus ca a intors masina in loc, voi ce viteza va imaginati ca avea? nu m-as duce chiar pana la 170, dar avea peste 100, cu toate ca nu sunt expert in astel de scenarii ... cand te duci sa-ti iei casca, nu ii dai blana .... ce naiba!!! Odihneasca-se in pace ... a cautat-o cu lumanarea ... :ok: :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

hai ca imi fac si eu loc printre motociclistii de tastatura si destepti ai soselelor.1-= in azuga peste 100 la ora e cam greu. 2- daca ar fi avut peste suta nu ar fi putut conduce fara casca. 3- cati motociclisti cu capul spart ati vazut? 4- cate accidente au avut loc din cauza vitezei si cate din nerespectarea regulilor de circulatie?

incercati sa nu mai judecati si sa condamnati motociclisti din fata monitorului,iesiti in strada si apoi stam al;tfel de vorba. hai pa. :D apropo,mesaj catre chopperisti:ba baieti daca nu ati calarit un speed nu mai comentati,exista clubul choperristilor unde pute-ti comenta la infinit .

Am si eu o nelamurire.Cum dracu se poate bloca acul unui km. la o anumita viteza mai ales ca ceasul nu afost lovit? si chiar daca ar fi fost lovit cum este posibil sa se blocheze intr-o anumita pozitie? poate imi raspunde si mie un baiat destept proprietar de motocicleta si cu o experienta vasta in condusul ei pe soselele romaniei. :hug: :what:

 

Pentru mine casca Âşi mânuÂşile sunt sfinte pe timp de vară. ÂŞi am de gând să-mi iau protecții cu plasă de pus pe sub tricou. Când e frig afară nici nu încape discuția: mânuÂşi, cască, geacă (eventual cizme Âşi pantaloni cu protecții).

 

Nu trebuie ieÂşit fără aÂşa ceva pe voi! Măcar CASCA!

sa nu uiti de prezervativ.si cred ca o platosa de otel ar fi mai potrivita.si inca ceva,s-a anuntat o vara ploioasa si cred ca pentru binele tau sa iti faci si impamantare ca nu cumva sa te trazneasca. :eek: consider ca pentru siguranta ta sa iei la drum un termos cu ceai cald si niste aspirine ( e posibil sa racesti) :eek: :sick:

sfaturi: la plecarea la drum sa citesti legislatia rutiera in vigoare,sa iti montezi un girofar la spatele motocicletei iar in far iti sugerez blitzuri.

in felul asta o sa traiesti o suta de ani.apropo,renunta la fumat(tutunul ucide) :what:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@piticu_terorist: Casca, manusi si o plasa - sunt totalmente de bun simt. Nu inteleg de ce te chinui sa ridiculizezi ceva ce nu este ridicol deloc.

 

"Cate accidente au avut loc din cauza vitezei si cate din nerespectarea regulilor de circulatie?"

Nu era nevoie sa cumpui juma' de pagina de insulte ca sa explici cat de superior esti tu tuturor. Cu intrebarea asta te-ai prezentat cum nu se poate mai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Off-topic:

@piticu_terorist are o perioada de linistire pt atacurile la persoana din ultimele 2 zile. Se face oricum de ras singur cu afirmatiile de mai sus dar e bine de stiut, pt ca asta denota IQ-ul

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Off-topic:

@piticu_terorist are o perioada de linistire pt atacurile la persoana din ultimele 2 zile. Se face oricum de ras singur cu afirmatiile de mai sus dar e bine de stiut, pt ca asta denota IQ-ul

nu inteleg draga thomas ce are iq-ul meu cu faptul ca diversi indivizi isi dau cu presupusul in situatii pe care nici macar nu si le pot imagina.sunt de acord cu faptul ca aduc critici dure la adresa unor oameni lipsiti de bun simt dar nu trebuie sa practici subiectivism pentru faptul ca nu iti sunt prieten sau ca nu am 10 ani de activitate pe acest site.nu m-am facut de ras cu nimic si tot ceea ce am scris la adresa unora nu are de a face cu gradul meu de inteligenta. pe viitor te rog sa te abtii de a mai face afirmatii gratuite pentru ca functia de moderator nu iti permite acest lucru.

R.I.P pentru biker :nono: ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

OffTopic:

Una e sa critici DUR avand dovezi concrete, alta e sa-i faci in fel si chip cu alura de superioritate, asa cum ai facut.

La singura ta intrebare legata de acul vitezometrului, la mine la accidentul din 2004 acul s-a dat peste cap. Arata >180 km/h. Ceasul a fost intreg, nu a fost spart ci doar de la soc.

 

Din replicile tale din trecut reiese IQ-ul , nu trebuie sa fii prieten cu X sau Y sau sa ai 10 ani undeva. Si nu mai insinua chestii, ca nepotismul nu se aplica aici.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...