costingr Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Iata ca se poate! E asa cum imi doream,d-aia muncesc ca nebunu'..... 16 RON,am platit cu cardul.Multumesc providentzei ca mi-a indreptat rotile catre acel magazin.Era o coadaaaaaaaaa!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B. K. Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 sa-l stapanesti sanatos! si sa ai grija cu gazul ca e jale... sa nu mai zic de conservari care nu sunt atenti asfalt uscat,arata ca noua ! ps. cand o inscrii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 sa-l stapanesti sanatos! si sa ai grija cu gazul ca e jale... sa nu mai zic de conservari care nu sunt atenti asfalt uscat,arata ca noua ! ps. cand o inscrii? misto....topic la shtromberg...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xeres Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Felicitari si asteptam berea/sucul de rigoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 am si eu unul parcat pe birau-numai ca alt model-R1200c-dar aceeiasi culoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate