Bogdan D. Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 (editat) Luni 9.04.2007 in primu rand imi cer scuze pt claritatea pozelor... au fost facute cu telefonu - in drum spre Celic - Manastirea Celic - Tot la Celic dar undeva pe un deal, mere simsonu prin padure de rupe - undeva pe la Telita - Paunii de la Saon - Alt paun - Un strut, tot la Saon - Alt strut - Am ajuns la Cocos - Manastirea Cocos - Dealul de la Niculitel - Valea Teilor(peisaj superb) In concluzie..a fost frumos..simsonu a mers bine chiar dc a fost bagat prin padure, pe camp si pe o portiune de drum in care densitatea de gropi era fff mare... Editat Aprilie 11, 2007 de lebadake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 batranul Simson e cel mai potrivit pentru o astfel de drumetie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Cind iei alocatia, sa-ti cumperi si tu un aparat foto ca lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Felicitari pentru Simson, arata bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Aprilie 12, 2007 Autor Share Postat Aprilie 12, 2007 Cind iei alocatia, sa-ti cumperi si tu un aparat foto ca lumea si eu as vrea un aparat foto...dar acum altele au prioritate...stii tu care Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Bravo domne...unii se plimba iar altii fac cascadorii peste masini ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Simson rulz!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate