rfuchs Postat Iulie 21, 2004 Share Postat Iulie 21, 2004 drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iulie 21, 2004 Admin Share Postat Iulie 21, 2004 axa: vezi aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 22, 2004 Share Postat Iulie 22, 2004 PLECAM ACUM!!! Mergem cu 100Kmph cu o Honda CB450S Rosie pe traseul de mai sus (vezi harta). Cine ne prinde ... foarte bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Iulie 22, 2004 Share Postat Iulie 22, 2004 huh ce ora de plecare la 3 m-am culcat la 7 am fost din nou la locatie ... amu is la job scurt si la 12 inapoi la locatie .... drum bun la restu care veniti ! avem deja de ieri vreo 10 din germania si 3 d-ai nostrii ajunsi la fata locului .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iulie 22, 2004 Share Postat Iulie 22, 2004 axa: vezi aici No use,man, la cat costa biletul de tren as mai fi gasit ceva firfirici in plus pt gaz...de altfel....ce e aia sa vii la o intrunire ce motociclisti cu trenul ???Ce, e iontalnire ce CFR-isti??!! Problema e ca pe langa bani de gaz, imi lipsesc cele 2-3 zile de concediu necesare Asa ca... DRUM BUN si distrati-va fara mine de data asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Iulie 22, 2004 Share Postat Iulie 22, 2004 sa-ti fie rusine ca nu vii lasa ca luam din urma la alta intalnire berea ca aici probabil ca nu o sa prea am timp sa ma distrez ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Iulie 22, 2004 Share Postat Iulie 22, 2004 Pana la urma, pleaca cineva maine dimineata (vineri) din bucuresti ? Croaziera tot pe la 100 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate