dragos_corneliu Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Stie cineva unde pot retapisa saua de la motor? Vreau sa iasa bine nu ieftin! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 sal, vorbeste cu skywalker de pe forum de aici,el si-a facut si arata laser(adica io nu mi-am dat seama ca a schimbat materialu).bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Vorbeste cu Cata M de pe forum, are material calitate foarte buna si lucreaza si bine. Tel lui e: 0722 621 060 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_corneliu Postat Aprilie 12, 2007 Autor Share Postat Aprilie 12, 2007 Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 ia legatura cu userul darian lucreaza foarte bine!!! si la preturi super ok!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Pe darian il recomand si eu, am vazut o lucrare de-a lui si credeam ca-i din fabrica. Si Blackrider s-a apucat de facut sei, dar el e la Sibiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_corneliu Postat Aprilie 13, 2007 Autor Share Postat Aprilie 13, 2007 Va multumesc, am rezolvat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate