becutzu81 Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Mai oameni buni invatati-ma si pe mine cum e mai bine sa fac ??? Am o Yamaha R6 si am incaltat-o cu un cauciuc de 190 pe spate ( ea are in mod normal de 180 ) . Cat tre sa fac presiunea in cauciucuri???? Uni imi spun sa o fac de 2,8 altii imi spun sa las cauciucul sub 2 ca sa fie desumflat si sa aiba suprafata de contact cu solul cat mai mare. L-am umflat la 2,3 si sincer mi se pare prea moale. Stie cineva care e presiunea recomandata ????? Cauciucul e un Pirelli Diablo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 presiunea trebuie sa fie cea recomandata......care trebuie sa fie mare... de ex la kawa zzr e 2.8-2.9 pe spate, si la a ta trebuie sa fie ceva asemanator. NU merge cu ea desumflata, poti avea necazuri super mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Uite, sa-ti faci o idee cum sa cauti si tu singur raspunsurile. Michelin Bridgestone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 In primul rind nu trebuia sa pui anvelopa de 190 pe o janta de 180! Stiu ca urmaresti sa se vada mai bine ,dar motorul tau a fost construit cu o anv.de 180 si stiu ei de ce au facut-o asa!!! +janta care se monteaza anv.de 190 este mai lata decit cea de 180 ,daca nu ma insel este o diferenta de 10mm intre ele,asa ca tu nu ai facut decit sa fortetezi o anvelopa care este mai lata sa stea intr-o janta mai strimta,si daca masori o sa vezi ca nu este de loc mai lata ,dar este mai inalta!!! Cit despre presiune ,se opteaza pentru presiuni diferite in functie de scopul urmarit,ex.circuit,strada, cu sau fara pasager. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate