raulchis Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Stie cineva ceva de accidentu de pemeses de azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ros46 Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Stie cineva ceva de accidentu de pemeses de azi? ce fel de accident s-a intamplat pe meses? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Am auzit ca era un tip din Ungaria si la curba de la Popas a cazut. Motorul a lovit alt motor parcat pe margine si tipul a cazut cu capul in ceva apa in stare de incostienta. Posesorul motorului lovit de pe margine l-a scos din apa, adica l-a salvat. Cam atat am auzit de la cineva care a fost acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robigsxr Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Eu eram an trecere si am vazut sa antamplat la popasul romanilor ,motociclistul era constient se certa cu asistenta nu a vrut sa mearga la spital,cat despre motor era un gsxr 750 k6 negru distrus complet a alunecat antrun sant adanc din beton de 1,5 m dupa cum am anteles de la cei ce erau acolo el venea dispre cj si an curba a alunecat era parcat o motocicleta pe care a lovito an curba an timp ce a alunecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adir Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Am trecut si eu pe acolo azi, era masina politiei pe mijlocul drumului si o gramada de motoiclisti dar nu am vazut mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 era grav ...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robigsxr Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Motociclistul este bine este di ungaria motorul este distrus an totalitate evea doar 670 de km la bord si era cumparat de 3 saptamani ,si era amprumutat, si nu avea casco ,dar cum stim fierul se repara numai an cazul acesta fierul costa 13 000 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Eu eram an trecere si am vazut sa antamplat la popasul romanilor ,motociclistul era constient se certa cu asistenta nu a vrut sa mearga la spital,cat despre motor era un gsxr 750 k6 negru distrus complet a alunecat antrun sant adanc din beton de 1,5 m dupa cum am anteles de la cei ce erau acolo el venea dispre cj si an curba a alunecat era parcat o motocicleta pe care a lovito an curba an timp ce a alunecat off topic. Jupane la inceputul cuvantului NU se foloseste i din a ci din i. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 super zona....... Pacat de accident. Off topic... ce de-a analfabeti "anca an tara asta analta" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
okhio Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 mai exact....eram acolo... erau 3 tipi din ungaria , 2 dintre ei au facut schimb de motoare... cel care a cazut a dat cateva ture cu motorul lui (ceva aprilia naked de 1000 "echipata") apoi a luat gsx-r'ul care avea cauciucuri de strada, a intrat cu viteza in curba de la posas si a pierdut spatele... In timpul cazaturii a mai lovit un motor care era parcat pe margina drumului, apoi a cazut intr-un sant de beton de 1.5-2 m. In urma cazaturii motociclistul si-a pierdut constiinta cateva minute si a cazut cu capul in apa din sant...noroc ca in acea curba mai erau alti motociclisti care faceau poze si l-au scos repede...altfel putea murii inecat... La spitalul din zalau nu i-au gasit nici o fractuta ... numai lovituri destul de serioase...apoi l-au dus in ungaria pt. investigatii mai amanuntite (asa a zis politia) pagube materiale : un gsx-r din 2007 de 3 saptamani cumparat , rupt in 2 (nu avea nici casco , nici nu era al lui, dupa cum am mai zis) + motorul pe care la lovit in timpul cazaturii (nu foarte rau...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate