binox Postat Iulie 18, 2004 Share Postat Iulie 18, 2004 Mi-am luat un bord de Olcit pe care vreau sa-l pun pe IJ (ca n-am deloc) si vreau sa-l adaptez in felul urmator: in loc de vitezometru o sa -mi pun vitezometrul electronic de bicicleta(care pana acum a fost pris de ghidon) indicatorul de benzina il transform in voltmetru pt a supraveghea starea bateriei si turometrul vreau sa-l fac sa mearga. Problema e ca nu stiu cum sa-l conectez pt ca are o panglica cu trei fire dar nu stiu cum vin(cred ca unul e la masa unul la + si unul la platina) Pe langa identificarea firelor mai trebuie sa-l etalonez pt ca daca-l pun asa cum e o sa-mi arate turatia /2 . Am observat ca are 2 cose pe care sunt lipite 2 rezistente in paralel ;aste cred ca-s pt etalonare. Are cineva o schema de turometru de olcit sau stie cum trebuie conectat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Iulie 18, 2004 Share Postat Iulie 18, 2004 eu am pe ij-ul meu un bord de Citroen 2cv(cred) si arata bine (dupa parerea unora) . Este asemanator cu cel de Olcit. Nu are in schimb turometru. Il vezi daca vi la Timisoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 19, 2004 Share Postat Iulie 19, 2004 turometrul de oltcit iti arata turatia in functie de numarul de scantei care pleaca de la bobina. uite un link care o sa te ajute http://www.nelulazar.go.ro/IJModifMech.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate