morarugeorge Postat Iulie 19, 2004 Share Postat Iulie 19, 2004 salutare, am un prieten care are un minsk... si i i s-a ars bobina... merge bobina de dacie pusa? daca da... cum? mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Auxois Postat Iulie 28, 2004 Share Postat Iulie 28, 2004 Merge pusa bobina de dacie. Vezi ca ar trebui sa aiba borne + si -, legi firele corespunzatoare, si nu uita sa-i faci masa. Eu unul am Minsk si am pe el bobina de la un Oltcit dezafectat si merge fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Postat Septembrie 10, 2004 Share Postat Septembrie 10, 2004 pe + de la bobina pui plus de la instalatie si pe - trebuie pus fire de comanda de la platina , si merge fara probleme , eu folosesc numai bobine de dacie pe jawa mea ca sunt ieftine si rezistente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 pe + de la bobina pui plus de la instalatie si pe - trebuie pus fire de comanda de la platina , si merge fara probleme , eu folosesc numai bobine de dacie pe jawa mea ca sunt ieftine si rezistente Minsk-ul nu are platina!!!!!!!!!!! Minsk-ul are aprindere electronica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Septembrie 14, 2004 Share Postat Septembrie 14, 2004 Simsonul nu are semnalizari. Simsonul are cardan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 14, 2004 Share Postat Septembrie 14, 2004 avantajele bobinei de dacie sunt ca are scanteie mai mare si ca e mai rezistenta si se potriveste pe toate motocicletele rusesti numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 Merge pusa bobina de dacie. Vezi ca ar trebui sa aiba borne + si -, legi firele corespunzatoare, si nu uita sa-i faci masa. Eu unul am Minsk si am pe el bobina de la un Oltcit dezafectat si merge fara probleme. imi iau un minsk, ai ceva sfaturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vreau Postat Septembrie 26, 2004 Share Postat Septembrie 26, 2004 avantajele bobinei de dacie sunt ca are scanteie mai mare si ca e mai rezistenta si se potriveste pe toate motocicletele rusesti numai bine Numai scinteia de la bobina de Dacie impinge pistonul in jos cred ca nu mai tre si benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vreau Postat Septembrie 26, 2004 Share Postat Septembrie 26, 2004 merg bobinele de dacie si eu am pus la Jawa si au mers pina am scapat de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate