disney Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 in fiecare vineri plec la CT. ori cu masina ori cu moto. plec in general dupa ora 15.00. daca vrea careva sa-l duc..... e moka btw. Numa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Mai 3, 2007 Autor Share Postat Mai 3, 2007 up? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Azi la ce ora pleci si de unde si cu ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Marooni Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 in fiecare vineri plec la CT. ori cu masina ori cu moto. plec in general dupa ora 15.00.daca vrea careva sa-l duc..... e moka btw. Numa bine! asiguri si cazare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Da asigura ! Dar vii acum un an si te rezolva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 in fiecare vineri plec la CT. ori cu masina ori cu moto. plec in general dupa ora 15.00.daca vrea careva sa-l duc..... e moka btw. Numa bine! hello, si eu o sa fac cta vara asta cam la 2 saptamani de vineri seara pana duminica seara. tinem legatura mai merge cineva maine la constanta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 cu masina sau motoreta? daca este cu masina posibil sa stiu pe cineva care vrea sa vina maine dupa amiaza...seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 eu as vrea sa plec cu motorul dar daca nu mai gasesc pe altcineva cu motorul o sa merg cu masina. daca plec cu masina o sa plec pe la ora 2 (masina e un renault twingo care merge cu 90-100 )si pot sa mai iau 2 persoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Mai 22, 2008 Autor Share Postat Mai 22, 2008 imi pare rau dar topicul nu mai este de actualitate... promotia s-a terminat in noiembrie anul trecut! va doresc drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 intr-adevar nu am fost atent la data topicului oricum....anybody else? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate