Alveola Postat Iulie 20, 2004 Share Postat Iulie 20, 2004 Am nevoie sa schimb pistoanele si nu stiu ce cota trebuie... unul din ele e crapat si cu toate ca nu a afectat deloc cilindrul, trebuie sa il schimb... ma poate ajuta careva? Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Iulie 21, 2004 Share Postat Iulie 21, 2004 In nici un caz nu ai cum sa masori cota pistoanelor cu instrumente de "mesterul casei" - ai nevoie de un micrometru sau in cel mai rau caz un subler. Pentru mai multa siguranta ar trebui sa mergi la un service si sa verifici si uzura cilindrilor, daca acestia au uzura in zona superioara (la segmenti) sau sunt ovalizati, in acest caz va trebui sa alezezi si sa cumperi pistoane (si segmenti) pentru cota de reparatie urmatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 21, 2004 Autor Share Postat Iulie 21, 2004 Multumesc de raspuns... Nici nu ma gandeam sa masor pistoanele cu o sfoara Dar speram sa stii care sunt cotele si dimensiunile S-auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Postat Septembrie 10, 2004 Share Postat Septembrie 10, 2004 omule curatza bine pistonul si uita-te in capul lui ca de regula trebuie sa scrie in capul lui la ce cota este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 11, 2004 Autor Share Postat Septembrie 11, 2004 Da... stiu ca scrie... e primul lucru la care m-am uitat... Dar numarul ala de acolo nu stiam ce cota este... Oricum am aflat intre timp... si le-am si schimbat. Multumesc oricum pentru informatie. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 11, 2004 Share Postat Septembrie 11, 2004 pai care e treaba cu uzura? cota 0 1 2 3???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate