tequilla Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Salut.Imi poate spune cineva ce placute de frana se pot folosi la un IJ Planeta 5 ,nu gasesc placute originale. Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 incearca sa il pui pe Gaspar sa-ti gaseasca, daca nu fa-ti un cont pe un forum rusesc, foloseste: Alta VIsta Babel FIsh ca sa intelegi si ca sa traduci ce vrei. Nu cred sa gasesti in lista vreunui fabricant de placute Ijul, abia am gasit io Uralul, care e mai raspandit in Vest. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tequilla Postat Aprilie 19, 2007 Autor Share Postat Aprilie 19, 2007 Cred ca o sa polizez unele de oltcit , poate merge. Merci pt ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 ma tu fa asa, baga-te pe un forum rusesc sau ucrainian , si folosind Babel Fish ,sau in engleza scrie ca vrei sa stii ce placute de ce masina se potrivesc la Ij. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 furca de planeta e licenta yamaha, deci tu trebuie sa cauti placute de frana de yamaha (parca xs 400 dar nu stiu exact) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate