impala Postat Iulie 21, 2004 Share Postat Iulie 21, 2004 Azi mergeam cu fratele meu pe dn2 in Voluntari,eu eram pasager imbracati kamikaze el bermude-tricou-adidasi-casca eu bermude-tricou-papuci-fara casca mergeam pe banda 2a si unu cu o dacie se baga de pe banda 1 si ne taie fata...clacsoane etc pana la urma ne vede si se baga inapoi.trecem pe langa el ne uitam la el ptr ai ura traditionalul sex oral si in fractiunea aia de secunda coloana din fata pun frana brusc urmarea e previzibila:aveam cam 30-40 sau mai putin intram in passatul din fata.eu sar de pe sa peste fratimiu si nu mai stiu cum am cazut.el tot la fel.eu ma julesc nasol pe piciorul stang el cateva vanatai.motoru are telescoapele indoite putin,nici o zgarietura frana de la mana indoita si geamul de la far un pic zgariat(passatul bara sparta si capota portbagaj lovita)..concluzia:dupa 3 min radeam amandoi ca nu am patit ceva grav iar eu raman la statutul de posesor permis categoria B(nu ma mai intereseaza motoarele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Iulie 22, 2004 Share Postat Iulie 22, 2004 "pentru ca atunci cind pleci FARA ECHIPAMENT si NU TE UITI LA DRUM, se poate intimpla sa faci BUBA, eu prefer sa merg cu conserva". ce pot sa zic....cind i se taie picioarele, puricele nu mai aude... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iulie 22, 2004 Admin Share Postat Iulie 22, 2004 "pentru ca atunci cind pleci FARA ECHIPAMENT si NU TE UITI LA DRUM, se poate intimpla sa faci BUBA, eu prefer sa merg cu conserva". mai bine ramai numai cu carnet B decat cu dunga neagra pe poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iulie 22, 2004 Share Postat Iulie 22, 2004 Unii au motoarele in sange si nu pot renunta la ele din nici un motiv, pentru unii nu inseamna decat o moda , pentru altii e de vina conjunctura/prietenii...multi nu sunt dispusi sa-si asume riscurile si dezavantajele pentru beneficii ca rapiditate, strecurat usor prin trafic oriunde si oricand sau pur si simplu placerea de a merge pe 2 roti.In cazul asta , e mai bine sa ramana la conserve....daca nu ai chemare pt asta, nu are rost Eu unul ma simt mai bine pe motor cu geaca de piele pe mine la 40 de grade decat m-as simti intr-o conserva cu aer conditionat si muzica la casetofon , iar cand ploua peste mine la fel, nu consider o cusca de tabla in jurul meu ca fiind confort, cel putin dpdv psihic nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
impala Postat Iulie 22, 2004 Autor Share Postat Iulie 22, 2004 Faza e ca eu eram pasager si aspirant la categoria A dar m-am linistit In privinta echipamentul e adevarat ca eram imbracat mai degraba de plaja decat de motor.Ideea e ca fratimiu si-a dat seama ca nu e invincibil ca eu mi-am dat seama ca mai bine merg cu masina si ca echipamentul e sfant.Nu eram echipati si ptr ca mergeam din intamplare, nu a fost ceva pregatit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIB Postat Iulie 22, 2004 Share Postat Iulie 22, 2004 XXXXXX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike Postat August 2, 2004 Share Postat August 2, 2004 citind cele relatate mai sus de impala, m-am trezit si eu razand de "ignoranta" unora... drive safe! PS. NU VA MAI LUATI OAMENI BUNI DE SOFERI IN TRAFIC. NU ASA SE FACE EDUCATIE RUTIERA. CA SA NU MAI SPUN CA SE VEDE FOARTE URAT SI TOATA CEARTA ESTE TARDIVA (o sa deschid un topic pe aceasta tema) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate