LordRhadoo Postat Iunie 20, 2007 Autor Share Postat Iunie 20, 2007 un moderator sau un administrator, sper ca dupa ce imi dispare warn-ul sa fiu iar repus in funtie, dar cine stie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 un moderator sau un administrator, sper ca dupa ce imi dispare warn-ul sa fiu iar repus in funtie, dar cine stie ? aha... revenind: maine intalnirea o facem la stadion? incercati sa mai dati sfoara in tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 un moderator sau un administrator, sper ca dupa ce imi dispare warn-ul sa fiu iar repus in funtie, dar cine stie ? Ti-ai luat warn, stimabile ??? Cu ce ocazie ??? P.S. : Eu am warn de 1 an aproape, si nu a disparut si nici nu l-a scos nimeni . Deci ... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iunie 20, 2007 Autor Share Postat Iunie 20, 2007 incercam, si dam sfoara in tara Ti-ai luat warn, stimabile ??? Cu ce ocazie ??? P.S. : Eu am warn de 1 an aproape, si nu a disparut si nici nu l-a scos nimeni . Deci ... . probabil ca au uitat sa til scoata, expira intr-o luna, motivele nu se fac publice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 probabil ca au uitat sa til scoata, expira intr-o luna, motivele nu se fac publice "Nazismul si rasismul nu au ce cauta aici. Te rog sa te controlezi" - asta e motivul. Si warn-ul e de pe 8 iulie anul trecut. Deci luna ta s-a cam dus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iunie 20, 2007 Autor Share Postat Iunie 20, 2007 "Nazismul si rasismul nu au ce cauta aici. Te rog sa te controlezi" - asta e motivul. Si warn-ul e de pe 8 iulie anul trecut. Deci luna ta s-a cam dus. trimite mesaj la un admin, nu la un moderator si sunt sigur ca o sa se rezolve sau postezi aici : /index.php?showtopic=23876 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 Deci, ne vedem azi!? La statuie?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iunie 21, 2007 Autor Share Postat Iunie 21, 2007 la Stadion, la aceasi ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uchigheri Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 salutare!aveti un traseu mai virajat?in 2 sapt vin si eu cu motoreta pe la voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iulie 20, 2007 Autor Share Postat Iulie 20, 2007 salutare!aveti un traseu mai virajat?in 2 sapt vin si eu cu motoreta pe la voi... avem unu, da un semn si ne vedem mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uchigheri Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 ok!am sa iau legatura cu voi!pe circuitul de aici nu va dati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uchigheri Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 daca se respecta ora si ziua joi vin si eu la statuie,poate facem o plimbare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 dar nu stiu daca mai e la statuie... eu stiam la stadion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 @uchigheri se respecta ziua de joi, ora 7, la stadion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uchigheri Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 La stadion unde mai exact?in spate la Mc Donald's? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iulie 31, 2007 Autor Share Postat Iulie 31, 2007 La stadion unde mai exact?in spate la Mc Donald's? da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uchigheri Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 daca pot am sa vin si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Bon, deci am avut niste treburi mai complicate ci ceva pe la moto ... intre timp am rezovat partial cateva dintre ele asa ca maine ma prezint la stadion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 eu mai am de asteptat vreo 3 ani pana... o sa vin si eu la intruniri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 eu mai am de asteptat vreo 3 ani pana... o sa vin si eu la intruniri Pai mai asteapta vreo 3 ani, fara sa te mai bagi in seama pe aici. Chiar n-ai treaba pe acasa??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 acum dupa ce am si eu motor de ce nu veniti la stadion?? am mers joi si nu ati venit uitati link ca sa ma puteti recunoaste in trfic /index.php?...68252&st=60 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
86TOR Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 apropo de intalniri...se mai poate merge pe motor in bc sau e prea frig?sa stiu si eu ce bagaj imi iau daca tot vin acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metalstian Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 salut tuturor, sper sa fi trecut mosu pe la fiecare va rog sa intrati pe link-ul acesta /index.php?showtopic=161799 si sa va dati cu parerea despre aceasta initiativa particularizati in functie de judetul din care faceti parte numai bine si la cat mai multi km .. distractie placuta in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 a inceput sa dea caldura.... reincepem intalnirile de joi la stadion? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate