bMaNiAc Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Prima intalnire va fi cand voi veni eu acolo si am sa dau anunt sa vina toata lumea aha aha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zex Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 aa desigur ,,,poti veni si tu cu scuterul tau, eu vin cu al meu, nici o problema, te acceptam ,,,,ce naiba suntem pe 2 roti:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 (editat) Tre' sa ne luam scutere ca tine? :| ce rau esti ai o de la mine Editat Ianuarie 24, 2009 de lonely rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zex Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 looool =)))))))) foarte tare,,,bine ma ,,fara scutere, ma retrag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Ar fi fost frumos sa fi facut o combinatie intre piatra si bacau. 60 km distanta . E aiurea ca la noi la fel in fiecare joi dar ... uneori asteti joia ca pe nu stiu ce. Idei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zex Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 (editat) Ar fi ideal,,,decat sa ne adunam joia ,,,sincer imi doresc si eu sa merg pana la piatra dar scuterul meu nu face fata ,,,,, totusi 60 km? asa na,,cu dulapu ajung toti:D:D Editat Ianuarie 24, 2009 de zex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onuta Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Ce aveti frate cu "scuterele"? in plus cei peste 50cc e motocicleta si o mica precizare: nu cred ca la varsta noastra aveati voi motocicleta si permis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zex Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 (editat) Ce aveti frate cu "scuterele"? in plus cei peste 50cc e motocicleta si o mica precizare: nu cred ca la varsta noastra aveati voi motocicleta si permis! Logic, orice motociclist stie asta (50 cc) Editat Ianuarie 24, 2009 de zex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Poate totusi se gaseste rezolvare P.S : Onutza - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Nu e o idee rea o intalnire mini-regionala...totul e sa apucam sa ne intalnim ca apoi, vedem ce o iesi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Nu e o idee rea o intalnire mini-regionala...totul e sa apucam sa ne intalnim ca apoi, vedem ce o iesi. Exact. Trebuie sa mai induram inca putin vremea rea de afara ca din moment ce vin caldurile ai sa veni cum se urca hormoneii la cap si incep vizitele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Ce aveti frate cu "scuterele"? in plus cei peste 50cc e motocicleta si o mica precizare: nu cred ca la varsta noastra aveati voi motocicleta si permis! Dar sigur aveam mai multa minte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zex Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 tineretul din ziua de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zex Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 multumesc pt ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 (editat) Pana sa ajungeti la Piatra Neamt,eu zic sa iesiti prin Bacau. Uitati,Ciup o iesit azi (ba,nu te mai ascunde cu tot cu motor,dupa masini,ca oricum te vad ) Editat Ianuarie 27, 2009 de stres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 da ce ai stres...iar se ascunde lumea de tine?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zex Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Pana sa ajungeti la Piatra Neamt,eu zic sa iesiti prin Bacau. Uitati,Ciup o iesit azi (ba,nu te mai ascunde cu tot cu motor,dupa masini,ca oricum te vad ) are el motivele lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIUP Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 (editat) Aci se vb de mn sau nu inteleg eu Daca ii vb de mn , nare voie omu sa iese prin oras ca se scrie aici (Lume lam vazut pe ala azi se plimba cu gagica pe str.) Si aia cu "nu te mai ascunde cu tot cu motor dupa masini " ii buna Editat Ianuarie 28, 2009 de CIUP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zex Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Banuiesc ca prima intalnire de joi va fi intr-o zi cu soare , prin martie-aprilie cam asa,,,pasarile vor ciripii mai tare ca iarna=)) se trezesc insectele , lumea iese din depresie iar noi iesim cu motoarele :laugh: Ps: Stress fata, te-am vazut cu moto acu cateva zile te duceai spre magura:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zurlik Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Stress e cea mai tare:))))=))0 :laugh: Altceva de cat asta nu puteai spune,ceva mai interesant?? Si tu ai iesit cu motoru p vreme mai nasoala,si nu o mai scris nimeni aici...deci mai taci in...................mea In rest asfalt uscat la cei care merg acu...si bafta la cei care stau pe margine.... Zurlik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zex Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 (editat) am iesit si eu , dar nu iarna : Editat Ianuarie 28, 2009 de zex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Mirc local ... toti cei care nu au ce face pe la calculator sunt invitati aici sa vrb despre veme,horoscop,barfe sau ce ai facut azi ce ai mai mancat...stiti voi balacareli si...hai pa k ma doare capu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zex Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Si ce mai face-ti? va ganditi la joia cea mare? oare scrie in horoscop ca e bine sa iesiti cu moto atunci?:: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cichician Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Mirc local ... toti cei care nu au ce face pe la calculator sunt invitati aici sa vrb despre veme,horoscop,barfe sau ce ai facut azi ce ai mai mancat...stiti voi balacareli si...hai pa k ma doare capu Si ce daca, macar e cineva care intreaba pe fratii motociclisti: Ce mai (citez) face-ti? Mandru ca e un analfabet forumist! Hai Romania! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zex Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Si ce daca, macar e cineva care intreaba pe fratii motociclisti: Ce mai (citez) Mandru ca e un analfabet forumist! Hai Romania! Lol am gresit si io odata de nervi:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate