rzv28 Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 Voi cand si pe unde va mai strangeti in Bacau sa vin si eu odata la o plimbare/un suc/o maslina/o atentie ) Daca se poate bineinteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zurlik Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 Voi cand si pe unde va mai strangeti in Bacau sa vin si eu odata la o plimbare/un suc/o maslina/o atentie ) Daca se poate bineinteles Cam in fiecare joi in parcare la stadion..pe la ora 18:45-19..Normal ca se poate,nu se fac niciunfel de discriminari:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentin_manole Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Pe unde va mai strangeti tot in parcare la stadion si pe la ce ora ?[ intreb avand in vedere ca astazi e joi ] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 joi, stadion, 18:30-19:00 .... in loc de sfert academic, e jumatate academica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfgan Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 Salut! Se mai tin intalnirile joia la 7? Daca da, as putea veni sa arunc si eu o privire chiar daca nu's dotat cu doua roti? Poate daca este cineva destul de bun si am noroc sa ma lase sa incerc si eu pozitia in sa (pe loc desigur ). Bafta la toti si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 (editat) tu vino si mai vedem atunci cum e ... PS: saptamana trecuta erau si miercuri motoare stranse la stadion... Editat August 31, 2011 de Macke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfgan Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 tu vino si mai vedem atunci cum e ... PS: saptamana trecuta erau si miercuri motoare stranse la stadion... Multumesc de informatie. Fac tot ce pot sa ajung acolo la timp! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 (editat) vine cineva diseara la stadion ?si daca da cam pe la ce ora ? Editat Martie 29, 2012 de bogdan_johnny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 e destul de rece pt stat la stadion si plimbat cu motorul chiar daca la 2 is 17 grade la 6-7 nu mai sunt nici 10 mai stam o sapt 2 cel mult si apoi, zic astia ca pana duminica luni e rece dupa se incalzeste mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIUP Postat August 11, 2012 Share Postat August 11, 2012 Trebuia sa iei toate topicurile la rand de pe toate paginile poate vede lumea ce vinzi , ca asa sarputea sa nu vada vreo doi si scade vanzarea ... Inteleg sati faci reclama da nici in halu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleksandru2000 Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Azi chiar au fost oameni la intalnire ( la stadion, de la ora 7 seara, evident). N-am avut camera la mine, asa ca am facut poze cu telefonul. Se vad mizerabil, stiu, da' in lipsa de altele mai bune... Am numarat cu totul 28 de motoare, cu tot cu cei care au venit doar in trecere 5-10 minute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 minune mare ca am fost asa "multi".... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIUP Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Cred ca se incheie sezonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleksandru2000 Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 La cum arata vremea saptamana viitoare.... Dar, sa speram ca se mai lungeste vremea buna si prin octombrie, sa o mai lungim si noi pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kikko Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 =)))) YOY MAMA, Bogdane , SUNTEM LA TELEVIZOR!!! )))))))))))))))))))))))) in penultima poza ... paparazzi astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIUP Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Pentru unii se incheie asigurarea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 =)))) YOY MAMA, Bogdane , SUNTEM LA TELEVIZOR!!! )))))))))))))))))))))))) in penultima poza ... paparazzi astia nu poti sa mai iesi din casa ca repede apari intr-o poza ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleksandru2000 Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 La cum se vad pozele alea, abia daca va recunoaste cineva ) Azi au fost poze mai clare, astept sa apara, asa-s promisiunile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 uite uite ca asa am promis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 KTM ruuuullz ))nici nu se putea fara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIUP Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Johnny da tu unde erai ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 eu fugisem acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleksandru2000 Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 uite uite ca asa am promis Ei, bravo, chiar ma intrebam cand le pui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Ei, bravo, chiar ma intrebam cand le pui promisiunea ii mai rea ca datoria ne vedem joi daca e vreme buna, facem mai multe poze si sper sa fim mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate