Sasa25 Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Salut, cateva poze de la Poiana Marului, am urcat pe Magura, mai sus pe Muntele Mic este inca zapada dar se poate merge, la Tarcu e mare zapada, nu am reusit sa ajungem nici pana la Cuntu asa ca am ucat pe Magura Offtopic: va astept si pe voi, ca de..acuma-s proprietar de pensiune la Poiana Malului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanP Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Salut, cateva poze de la Poiana Marului, am urcat pe Magura, mai sus pe Muntele Mic este inca zapada dar se poate merge, la Tarcu e mare zapada, nu am reusit sa ajungem nici pana la Cuntu asa ca am ucat pe Magura Offtopic: va astept si pe voi, ca de..acuma-s proprietar de pensiune la Poiana Malului In weekend-ul care vine, 27-29 aprilie, o sa fiu si eu in zona, la Poiana Marului. Din pacate o sa fiu singur cu motorul, cei cu care vin sunt cu masini. Poate va mai fi careva prin zona sa incercam o tura mai soft, sa poata si Pegaso-ul meu fara sa il rup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 Frumos la Poiana Marului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Salut, cateva poze de la Poiana Marului, am urcat pe Magura, mai sus pe Muntele Mic este inca zapada dar se poate merge, la Tarcu e mare zapada, nu am reusit sa ajungem nici pana la Cuntu asa ca am ucat pe Magura Offtopic: va astept si pe voi, ca de..acuma-s proprietar de pensiune la Poiana Malului FAINE POZE DA MAI MLTE DETALII DESPRE PENSIUNE SI UN NR DE TELEFON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate