Sari la conținut

Carpathianwolf Adventure Presentation


Postări Recomandate

hai mai dragoshe, mergeti pe burta? si noi ceilalti sa nu aflam cat e de frumos? :baubau: nu stiam ca esti asa egoist. :baldy:

vorbind serios acum, exista moduri in care se poate practica orice sport fara ca natura si oamenii sa aiba de suferit.

se face atat tam-tam cu enduro-mania asta de parca motoristii ar alerga ursii prin padure sau ar calca iepurasii ...

va spun eu alte 1000 de lucruri mai grave:

de la sf gheorghe in jos catre navodari este o REZERVATIE NATURALA UNICA IN EUROPA, ca si delta dunarii....care a fost luata in LOCATIE DE GESTIUNE. Vorbesc de Gura Portitei, unde oameni de vaza au vazut potentialul zonei si au procedat in consecinta. Este un loc unde se vaneaza aiurea, se pescuieste aiurea dar nimeni nu intervine pt ca .....poate stiti voi de ce. Si lista continua.

parerea mea e ca e loc pt toata lumea atat timp cat exista respect si bun simt si din banii astia castigati de la nemti, s-ar mai planta catziva copaci, s-ar mai repara niste drumuri si lista continua iar.

dragosh, daca tot te-am prins ca mergi pe burta, si pleci sapt viitoare prin vreun loc mai uscat, da un semn ca vin si eu ( tot pe burta... :D

salutari,

L

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Apropos de incidente intre vinatori si enduristi, poate isi aduce cineva aminte detaliile incidentului de acum vreo doi ani de undeva pe linga Arad, unde niste oficialitati vinatori au impuscat in picior un endurist dintr-un grup, enervati ca le sperie vinatul. Imi pare rau dar nu imi aduc aminte exact cum a fost, citeam pe vremea aia pe lista pro-bike.

Sa stiti ca weekendul asta am fost in niste munti mai putin batuti cu motorul si am ajuns la un ocol silvic unde padurarul ne-a sfatuit pe unde sa incercam sa traversam muntii. Si cind nu am reusit, ne-a dat un traseu alternativ. Si cind iar nu am reusit a declarat ca sincer ii pare rau :-)

As trage concluzia ca in locurile astea mai pustii unde contactul cu porcus-turisticus este mai slab, oamenii sint mai putin stresati si pur si simplu mai buni.

Dar subscriu si eu parerii lui Dragos, mai bine mergem pe burta. Gata cu hartile cu trasee pe internet. Asa mai crestem si gradul de dificultate al turei ca habar nu avem pe unde mergem :-)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stai, mai Tigly, ca eu ziceam sa mergem pe burta nu neaparat aici intre noi, ci fata de ceilalti. Adica sa nu facem zgomot mare, sa nu facem praf mare, sa nu stricam pasunile oamenilor, sa nu iesim in evidenta si mai ales sa nu deranjam pe altii, fie ei padurari, ciobani, vanatori, turisti veritabili sau porcus-turisticus.

 

Schimbatul de informatii aici pe site, inclusiv harti, nu deranjeaza pe nimeni si cred ca este si suficient de discret. Nu cred ca sta nimeni sa ne spioneze, toata lumea are alte probleme suficient de mari si timpul destul de ocupat. Important e ceea ce facem in teren, acolo exista sansele cele mai mari sa deranjam.

 

Din pacate interdictiile vor veni oricum odata cu UE, dar pot fi mai slabe sau mai dure, in functie de ce vor astia in Parlament. Iar aplicarea lor poate fi la fel, mai lejera sau mai dura, in functie de ce vor ailalti din Guvern. Daca pe ei ii doare in kur de problema asta, s-ar putea ca practic sa fim lasati in pace. Dar ca sa-i doara in kur, tre' sa nu-i deranjam. Destul de simplu, nu ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cum a mai zis cineva aici pe forum , decat sa va agitati atat mai bine va plimbati cat mai e timp :baldy: Tot nu rezlvi nimic aici ca sunt numa cativa enduristi pe forum.

 

Si daca o sa interzica prin padure nu cred ca o sa interzica si pistele de cross .... asa ca imi iau motor de cross si ma dau pe pista :baubau:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
...

Intr-adevar cei mai multi turisti sau localnici se uita cu ura la noi, fiindca multi dintre noi au intrat pe araturile lor sau le-au distrus pasunile.

....

sau le-au calcat animalele cu fiarele lor :baldy: (ciini,gaini,rate,pisici) :lol:Tu esti ala care starneste ura taranilor :banana: :blbl:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...