uscatu090 Postat Iulie 30, 2004 Share Postat Iulie 30, 2004 aveti habar de unde imi cumpar un accumulator uscat sau cu acid (nou imi tebe) daca se poate sa se si trimita prin prioripost!! regards Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iulie 30, 2004 Share Postat Iulie 30, 2004 ce fel de acumulator ? cati Ah ? si cam ce dimensiuni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uscatu090 Postat Iulie 30, 2004 Autor Share Postat Iulie 30, 2004 pai sa fie 12 v si de vreo 9 Ah si mic tare (dimensiuni) un pret la uscata si un pret la ala cu acid sa vad de care imi permit. regards Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iulie 31, 2004 Share Postat Iulie 31, 2004 ma interesez si eu daca pot face rost si iti zic pretul insa iti pot face rost numai din gama celor cu gel. Cu acid n-am de unde! tu esti din alba iulia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uscatu090 Postat Iulie 31, 2004 Autor Share Postat Iulie 31, 2004 sunt din Ocna Mures jud. Alba, sa imi zici pretul la acumulator. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat August 1, 2004 Share Postat August 1, 2004 Eu mi-am cumparat unul cu plumb si acid dar sigilat (nu curge nimic din el) . Marca e parca Phoenix are 12V si 7 Ah si am dat in primavara 650000 lei dar cred ca se gaseste si mai ieftin. Pana acum sunt foarte multumit de el. Nu se compara cu alea rusesti clasice cu acid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 2, 2004 Share Postat August 2, 2004 fara sa vreau sa fac reclama - gasesti acumulatori capsulati pe 6 si pe 12 la germanos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate