megrez magic Postat August 3, 2004 Share Postat August 3, 2004 ce sa bag in ele sa nu mai sune ca tanku'.........m-a oprit de cateva ori politia si nu mai vreau...................sa raman numai bashi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat August 4, 2004 Share Postat August 4, 2004 ...daca mai ai ceva bucati de filtru prin ele ... ca si solutie temporara pana iti faci rost de filtre klumea...eu am pus (si a mers) chestii de alea de spalat vase (rotunde si din sarma) ..costa intre 5 si 8 mii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megrez magic Postat August 4, 2004 Autor Share Postat August 4, 2004 thanks man....am mai auzit solutia asta da nu stiam ca merge.....am gasit bureti de srma la 3000.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat August 4, 2004 Share Postat August 4, 2004 dar tre schimbati .... curatati pe la fiecare 5000 km (maxim) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat August 5, 2004 Share Postat August 5, 2004 da man asta e solutia.eu am stricat toba buna sa imi bag bureti de sarma dar ai grija cati bagi pt ca prea mult o sa omoare motoru.adica pierzi din puterea motorului,posibil sa-l calezi chiar.eu am 5 bureti intinsi cat de cat si numai partea finala o mai am din toba.pr motor in 2 timpi suna bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Auxois Postat August 6, 2004 Share Postat August 6, 2004 Daca ai IJ Festival, intradevar suna ca draq. Si eu am avut si m-am confruntat cu problema asta, sfatul meu e s-ai cauti niste tobe de Jupiter, se potrivesc perfect si suna mult mai fain. Daca mere, dai o bere ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megrez magic Postat August 8, 2004 Autor Share Postat August 8, 2004 am un ij festival model '62 si am bagat niste bureti de vase cu fundu la cutii de mazare si nu mai am asa zgomot....am cat sa enervez vecinii......mersi pt. tip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat August 11, 2004 Share Postat August 11, 2004 "am un ij festival model '62 si am bagat niste bureti de vase cu fundu la cutii de mazare si nu mai am asa zgomot....am cat sa enervez vecinii......mersi pt. tip." cutii da mazare? pai ai facut din toba da esapament oala de gatit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate