axel15 Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 e vreo diferenta intre cele 2 la design ? daca da va rog spuneti-mi si mie care ? si ce culoare vi se pare mai frumoasa , ca nu stiu ce sa aleg , rosu ala cu spain no.1 sau alba cu negru ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 e vreo diferenta intre cele 2 la design ? daca da va rog spuneti-mi si mie care ? si ce culoare vi se pare mai frumoasa , ca nu stiu ce sa aleg , rosu ala cu spain no.1 sau alba cu negru ? sunt identice,difera coloritul ... alege ce vrei tu , cea cu spain no1 este totusi ceva mai deosebit...asta pana incep sa-si ia mai multi,dupaia o sa fie ceva banal ...recomand aia rosie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 sunt identice,difera coloritul ... alege ce vrei tu , cea cu spain no1 este totusi ceva mai deosebit...asta pana incep sa-si ia mai multi,dupaia o sa fie ceva banal ...recomand aia rosie Vezi ca era una la Salon rosie , dar nu la United Motors.Una care era premiu la o tombola avea Euro 3. Diferenta este ca exista si 2007 cu euro2 si exista si 2007 cu euro 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 Vezi ca era una la Salon rosie , dar nu la United Motors.Una care era premiu la o tombola avea Euro 3. Diferenta este ca exista si 2007 cu euro2 si exista si 2007 cu euro 3. fa pasi ma,el a intrebat de diferentele de design ,lasa-ne cu euro 2-euro 3 ... tot saracia dracu de trompeta care scoate fum e , ai devenit si tu pasionat ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thugradu Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 mai e o diferenta la turometru unele au pana la 14 000 altele pana in 12000 dar nu stiu care e diferenta la motor probabil nu e niciuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 probabila alea cu 12000 sunt de 50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thugradu Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 nu are un prieten rs din 2006 si are pana la 12000, si am mers cu un rs 2007 sp 01 si are pana la 14000 din 2 in 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 si alea pana in 2005 aveau tot 14mii pe bord , nu are vreo importanta ca la 11500 deja trage in gol ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Sabin Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Ce conteaza ce diferenta e??? Daca ai bani de 2007, de ce sa-ti iei 2006? Nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate