Sari la conținut

Problema Nationala Sau Doar Personala?


Sergiu 30
 Share

Postări Recomandate

hi hi. e bine ca se discuta civilizat.

asadar.

raikonnen in 400 de metriiti da fum cu masina de F1 de te invarte in loc.

mitsu in 400 de metri zic eu ca il dovedesti grav. (parerea mea.. hic)

pe viraje motorul nu are sansa in fata unei masini (sport evident) se iau in calcul piloti experimentati de ambele parti. Daca stai bine sa te gnadesti e si logic. factorul aderenta este decizia castigatoare. viteza superioara a masinii pe curba este de la sine inteleasa.

 

uite Aici sa te convingi.

 

Sad but true vorba unor clasici in viatza hi hi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

mitsu in 400 de metri zic eu ca il dovedesti grav. (parerea mea.. hic)

 

Depinde ce fel de Mitsu este.Standard face cam in 5 sec 0-100 ,daca umbli pe la motor ,putin usurata ,ridicata puterea ,poti scade linistit sub 4sec si e cam grav atunci pt motocicleta ,mai ales ca acel mitsu are tractiune integrala si poate pune toata puterea pe asfalt ,in comparatie cu motocicleta :rock:

 

Ps:la restul ,sunt intru-totul de acord cu tine :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai ca am gasit ceva funny tare.

in filmuletul

unde se alearga baietii la un moment dat apare pe pista un Polo din 89, si zic.. ha ha ha, apoi tot felul de alte masini care le vazi si pe strada. Dar capacul il pune.. unu cu DUBA. he ahea hea hea ce debil.

 

Asa. faza cu mitsu usurat si 4 secunde ti dau dreptate, dar existe moto care ia suta in 2,9 :D hi hi. ma rgo sti si tu.

Eh. Oricum noi acum vorbim de cazul de fatza mitzu de pe strada si zx7 omului. Dap sunt ceva sanse sa ia apa in gura zx, dar.. oricum intervin multi alti factori variabili.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da sa iti zik modificarile...am toba de carbon...aia vine cam 8-9 cai in plus....sa umblat la supapele de admisie si pinion pe spate mai mare decat cel konventional....cam atat...imi ajunge la naiba:D

 

drak so ia ka ii turbata rau...nu am crezut ca poate fi atat de isterica....nui normala...mi-o zis mecanicu..."ma sergiu ai griji ka modificarile astea o sa le simti"....ce naiba 13 kai in plus nu ii simt atata....da da...cata dreptate am avut...sunt foarte multumit de ea...si daca ma gandeam ka vreau ceva mai mare...akuma ma face sa ma gandesc de doua ori a cate 200 daca mai vreau....sincer nu o pot strapani delok...inka ma smuceste,nu am carnet numai din ianuarie...nu stiu ce o fost in kapul meu kand am luat-o

Dintotdeauna mi-am dorit Kawasaki zx7r...dupa ce am atins viteza asta am tras kat se poate de repede pe dreapta si mam dat jos...mi-am dat casca jos si manusile si mam asezat pe iarba...tot tremuram.De abia acum imi dau seama ce simt aia care merg regulat cu 300...fereasca dumnezeu...inainte sa mi-o iau am zis mereu ka vreau sa fie kat mai tare si sa mearga cat mai repede si mi-a zis un prieten ka sa am grija ce imi doresc...toba mea de carbon face ca draku da la viteza aia am auzit numa sssssssssssssssssssssssssstttttttt......nici nu mi-am dat seama da intr-o fractiune de secunda era dintr-o parte in alta a soselei....groaznik serios....nu stiu ce ma apukat da stiu ca nu se va mai repeta cel putin nu anul asta....da sincer la viteza aia toarce ca o pisicuta iar la 50-60 simti ka akuma puska motorul in ea....hiihihihi....stie ei ce ii place...nu vreau sa defaimez sau sa vb in nume de rau pe cei ce au masiini puternice da dupa episodul asta mi-am cam skimbat parerea in ce priveste motocicleta in general...nu pot exprima in cuvinte cata frika am simtit...dupa aia in drum spre casa mam dus numai ku 50-60 si deabaia asteptam sa o pun in garaj...azi nici nu am fost pe la ea so vad...nici nu vreau sa o vad o saptamana pana ma linistesc...kand am ajuns akasa ma intrebat mama de ce tremur....de frig am raspuns..pe draku de frig...de "friga"....:D

Editat de sergiukawa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

no.. tot e bine ca ai realizat.

 

amu', rogu-te scrie si tu mai.. odihnitor fir-ar ca ma doare ochiu'. Adica scrie cuvintele normal, fara k si alte alea.

 

Cat despre modificari, asta cu cati cai iti da e foarte relativa. Discutiile sunt interminabile si se pot finalzia doar pe bancul de testing.

Cati cai da o finala depinde de toba, cum e conceputa. Is mai multe feluri de toba racing sa sti. Nu neaparat daca e goala gata asa e. Depinde de modelul interior de drenaj al gazelor etc.

Cati cai da o finala mai depinde si de starea motorului.

 

Pe roata din spate ai foaie. Pinion e in fata la cutie. Aia nu da putere ci doar scade raportul, deci acceleratie mai buna, top speed mai mic insa.

 

Si mai e o treaba. sa zicem "X cai in plus" Ok ok. In plus fata de CE? fata de cati ai tu la roata evident nu? Dar adu-ti aminte ca una e pe hartie si alta e pe asfalt. Si difera ele datele pt astea noi, daramite la astea mai in varsta care.. nah nu mai sunt calutii la prima tinerete.

 

Cert e un singur lucru. Rupe asfalt. In rest cifrele nu mai conteaza decat pe CIRCUIT si cand STI sa le storci. Pana acolo insa.. FORGET about numbers, except the speeed.. numbers..

 

Hai ai grija cumetre ca nu-i lcuru de shaga cu dracia asta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa stii ca ai dreptate.Chiar si eu dupa ce citesc propriul mesaj ajung la concluzia ta.Intradevar e obositor pt ochi dar scriu asa ca sa termin mai repede fiindsca mie frika sa nu imi uit ideea.Ce sa zic am o minte scurta....

Cat despre modificari sa stii ca am pinion mai mare pe spate pt demaraj(sprint cum se zice la noi in ardeal).

Ieri am fost pe la ea...parea suparata ca nu am vizitat-o atata timp...da iam adus un flacon de ulei full sintetic si ia trecut supararea :rock:

Iam dat o cheie si a pornit din pima fara figuri,,,nu am bujii bosch degeaba nu?

Cam atat de povestit.

Acum la noi e vreme nasoala si ploua de cateva zile asa ca nu am putut sa o scot in oras la o pizza sau ceva dar am sa ma revansez cumva.

Pana atunci o vizitez in fiecare zi fiindca nu ii place sa fie singurica. :rock:

E atat de ...verde si de singura ti se rupe inima cand o vezi si cand stii ca a fost conceputa ca sa urle si eu nu o pot satisface.....vai sunt jalnic... :D :rock:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa faceam si eu inainte. Bagam forja ca sa nu imi pierd ideile si dupa ce le reciteam vedeam ce varza a iesit si le reeditam mai aerisit.

Scriu repede si cateodata imi scapa dejtele aiurea inversand literele si de aceea le recitesc de fiecare data, ca deh un posting il faci pt a te face inteles nu? :angry:

 

Uite de exemplu AICI am scris un roman intreg, dar se intelege ceva pentru ca l-am aerisit.

 

Faza cu furatul vitezometrului e o problema generala. Io am dus-o pe bord pana la 280. Putini m-au crezut, dar o sa iau un aparat sa filmez. Problema insa e alta. CU CAT ma MINTE.

Ma uit asa la ea si o vad cat de roshie e si ii zic "Mincinoasa mica ce esti, 280 ha? Vezi ca ti s-a inrosit nasul" :bounce:

 

Tot e bine ca la voi inca mai sunt garaje. Eu am ramas fara garaj de anul trecut. E tare nasol. Uf..

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mama acum e ora 11:30 data de 15 mai 2007.Tocmai ma plimbam prin centru la 11 noaptea cand in fata politie oradea ce sa vad cu stupoare?

Da era un biker amarat ca micuta lui honda cbr 600 rr 2004 era zgariata rupta si indoita.

Un tip cu o conserva ia taiat calea.Vai doamne da frumosa era,toba sub sa arrow mica si nervoasa.Numa buna pt mine :bounce:.

Am asista duminica la finalul unei vieti de motociclist din pacate.

Cel mai nasol e ca l-am privit in ochi pe tip....saracul...s-a lovit de o masina stationata.

Era o honda cbr 600 f.

E minunat sa te dai cu motorul si senzatia e incredibila da pacat ca ele nu prea te lasa sa gresesti.

DUMNEZEU sa il odihneasca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

gresala are o masura.

Unii au zile. Altii.. depinde de bulan.

 

Doamne ajuta

 

p.s. ar fi oportuna ichiderea topicului. S-au lamurit apele.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...