AndreiXp Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 In iunie fac 16 ani si as vrea sa`mi iau un chopper. Ce model mi`ati recomanda? Eu nu o sa pot sa`l probez dinainte, pentru ca pleaca cineva si`l ia din Germania....dar ptr 1.83 m si 65 de kilograme ce model credeti ca mi s`ar potrivi? Ma gandisem la Suzuki Marauder 125 ( 4 timpi, 1 cilindru), Yamaha Dragstar (4 timpi , V2), Honda Shadow (4 timpi, V2)....dar....nu stiu care ar fi cel mai comod. Imi este tare frica sa`mi iau un motor pe care sa stau incomod. Va rog frumos, ma puteti ajuta si pe mine? Va multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 shadowul e cea mai buna alegere !!! apoi dragstaru!!! si pe ultimu loc marauderu!!! parerea mea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 cred ca dragstarul e cel mai mare dintre cele enumerate mai sus...la inaltimea ta,i-al pe cel mai lung. ps:completeaza-ti locatia la profil. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 diferenta dintre shadow si dragstar e de 2 cm in favoarea dragstarului, dar shadowul are cu 2 cai mai mult! marauderul nu se pune pt ca nu are motor in v shadow Physical measures Dry weight: 145.0 kg (319.7 pounds) Seat height: 680 mm (26.8 inches) If adjustable, lowest setting. Overall height: 1,110 mm (43.7 inches) Overall length: 2,300 mm (90.6 inches) Overall width: 890 mm (35.0 inches) Ground clearance: 145 mm (5.7 inches) Wheelbase: 1,530 mm (60.2 inches) dragstar Physical measures Dry weight: 144.0 kg (317.5 pounds) Seat height: 670 mm (26.4 inches) If adjustable, lowest setting. Overall height: 1,075 mm (42.3 inches) Overall length: 2,320 mm (91.3 inches) Overall width: 910 mm (35.8 inches) Ground clearance: 150 mm (5.9 inches) Wheelbase: 1,530 mm (60.2 inches) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Mai 4, 2007 Autor Share Postat Mai 4, 2007 Ms pentru sfaturi...sa va spun dc as fi optat pentru marauder.....are 120 pe bord si asa pot sa o pacalesc pe mama ca prinde mai putin.... e fff paranoica...ii e mare frica sa nu mor pe motor...a murit de curand unu` de aici din Giurgiu pe scuter si....gata.....a intrat in mare panica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 ii potzi explica faptul ca pe chopper shi mai ales pe un chopper de 125 shansele ca sa mori sunt foarte mici. Cel care a murit cu scuterul ori a avut un mare ghinion, ori a fost prost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grek Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Eu ti-as recomanda un Dragstar.......... Am mers cu modelul de 250 care are acelasi cadru cu cel de 125. E foarte comod, arata bine de tot si chiar la capacitate mica tot suna a chopper. Marauder-ul nu il recomand. E mai slab finisat si nici nu are un design prea grozav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Eu iti recomand Shadowul. DAR DE 600 !!!!!!! sau mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 bahhh!!! face 16 ani, lasati omu in pace o sa-si ia mai mare cand o sa aiba voie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
equilibrium Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 sal!!!....recomand shadow .....oare de ce .....in primul rand faci 16 ani (multi inainte!!)...deci nu se pune problema de o motocicleta cu o capacitate cilindrica mai mare de 125 (sorry)....in al doilea rand esti destul de inalt la 1,83...deci si prin urmare iti trebuie o motocicleta destul de maricica (ca dimensiuni)....Oricum cel mai bine e sa te duci in showroom-uri si sa te uiti cu mare atentie la ele,sa te sui pe ele,si sa te hotarasti singur care iti place cel mai mult....Iti urez bafta!!! Iti pun cateva poze cu shadow-ul meu sa vezi cam cum sta treaba (eu am 1.76 m) Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Mai 5, 2007 Autor Share Postat Mai 5, 2007 Multumesc mult pentru sfaturi baieti !!! Cred ca o sa iau Honda Shadow...e frumos si bun :-)....equilibrium, stii cumva unde exista showroom in Bucuresti? sau.... poate iti faci si tu vre`un drum pana la Giurgiu...doar 60 de km pana aici :-" . Aici sunt vreo doi cu choppere, dar sunt d`alea mari. In rest...s`a umplut de scutere si Rsuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 pe calea dorobanti e un showroom honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate