motorangel Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Acum vin de la locul accidentului, la 5 km de Timisoara langa Solectron un barbat ( peste 50 ani ) cu un Piaggio a cazut intr-o curba. Am ajuns dupa venirea politiei, barbatul murise, purta casca simpla dar din spatele motoretei cazute era imprastiata pe jos o sticla de plastic de tuica. Eu sunt de parere ca bause. Nu s-a lovit de nimic, nu l-a acrosat nimeni ( parerea Politiei ). Cazatura a fost pe iarba si ma gandesc ca mai mult de 50 kmh nu prinde un Piaggio, asa ca trageti voi concluziile. PURTATI CASCA INTEGRALA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Ata ete , Dumnezeu sa-l ierte ! Alcohol & driving don't mix ! Cu mashina e foarte periculos, pe moto e sinucidere curata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Pe mine m-a sunat o colega si m-a intrebat daca sunt bine, pt ca a vazut in jurul orei 18:30 un accident grav la iesirea din Timisoara pe Torontalului, vis-a-vis de fabrica Coca-Cola. Cica era plin de politie, iar motociclistul si motorul erau foarte naspa.... Am vb. acum la judetean si au spus ca in cursul zilei de azi au venit mai multi motociclisti in stare foarte grava! Am vb si la politia rutiera si mi-au spus ca cel de pe Torontalului e singurul care s-a petrecut azi...si e vb de omul de 50 de ani cu ciclomotorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Alcoolul la ghidon face victime...take care!! ...RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kernel Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 sincer imi pare rau pt el:( R.I.P. dar mai bine ca nu a mai luat pe nimeni cu el dincolo...avand in vedere k era cu sticla dupa el...dc dadea peste vreun copil... o fi adormit la ghidon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 Destul de varstnic pentru a nu sti la ce duce combinatia tuica cu moped. Daca intr-adevar era baut, mare pacat... Odihneasca-se in pace !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIPSON Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Am trecut pe acolo in timp ce politia facea masuratori Nu am vazut nicio masina, dar putea sa cada si daca s-a speriat de o masina mare ce atrecut aproape de el. Tocmai ma chinui de o saptamana sa conving pe cineva care i-a facut cadou copilului de 12 ani un scuterica, sa-i cumpere casca integrala, si sa nu-l lase sa mearga fara ea. IN ZADAR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almid Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Acum vin de la locul accidentului, la 5 km de Timisoara langa Solectron un barbat ( peste 50 ani ) cu un Piaggio a cazut intr-o curba. Am ajuns dupa venirea politiei, barbatul murise, purta casca simpla dar din spatele motoretei cazute era imprastiata pe jos o sticla de plastic de tuica. Eu sunt de parere ca bause. Nu s-a lovit de nimic, nu l-a acrosat nimeni ( parerea Politiei ). Cazatura a fost pe iarba si ma gandesc ca mai mult de 50 kmh nu prinde un Piaggio, asa ca trageti voi concluziile. PURTATI CASCA INTEGRALA!!! Un piaggio prinde si 120 km/h. Al meu Typhoon 125cmc. Dar banuiesc ca tu vorbeai de un moped...BRAVO sau trotinete de genul ala. Oricum...nici cu bicicleta nu e de joaca. Doamne fereste ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Mai 8, 2007 Autor Share Postat Mai 8, 2007 Un piaggio prinde si 120 km/h. Al meu Typhoon 125cmc. Dar banuiesc ca tu vorbeai de un moped...BRAVO sau trotinete de genul ala. Oricum...nici cu bicicleta nu e de joaca. Doamne fereste ! corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate