bunu Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Cuvintele sunt de prisos.bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Viteza de mers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Viteza de mers? IJ-ul tau duce 90 , scuterul meu la fel asa ca totul e OK. Cred ca merge un gratar daca nu ploua! O sa iau gratarul si toporisca oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 daca ma trezezc apar (mai am pe langa mine 3 kile de bere rece si s-a dus ceva pana acum ) bine ai zis de vreme- pare-se ca o sa cam ploua pe la cheia (accuweather) sa vedem cum arata maine dimineatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 salutam, am sa fiu si eu la 10 la arc, dar daca nu se pleaca la cheia, plec in Bulgaria. tel meu este 0720.400.534 poate totusi mergem la Cheia. pe curand, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate