bulinuta Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 Salut! Am si eu o intrebare,mi am luat o honda cbr600 f4 si mere super, dar are o buba :cand intru cu ea in oras se ridica temperatura apei si incepe sa se opreasca la relanti.Puteti sa ma ajuta ti si pe mine cu niste pareri?Ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 Ar putea fi multe cauze.Iti recomand sa o duci la un service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulinuta Postat Mai 6, 2007 Autor Share Postat Mai 6, 2007 Poti sa mi dai si mie niste adrese sau nr. de tel.ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 S-ar putea sa ai amestecul cam bogat.Asta ar fi una dintre cauze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulinuta Postat Mai 6, 2007 Autor Share Postat Mai 6, 2007 cineva mi a spus ca ar putea fi bujiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpreotescu Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 verifica la joja sa ai nivel corespunzator la ulei. (banuiesc ca uleiul si filtrul nu au mai mult de 5000 km). Dc e prea mult sau prea putin asa face se supraincalzeste. Mai poti verifica de unul singur sa ai instalatia de racire plina cu lichid. Dc nu e de la astea, du-o la un service si vezi mai intai acolo la compresie in cilindri sa nu fie prea mare (asta apare cand se depune calamina pe chiuloasa si pe capul pistoanelor). Apoi verifici presiunea uleiului in instalatia de ungere sa fie ca la carte. Dc si compresile sunt ok, atunci poti sa desfaci carburatoarele linistit ca ai amestecul sarac. Bafta!! Dc nu gasesti un service, da-mi un pm si rezolvam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulinuta Postat Mai 7, 2007 Autor Share Postat Mai 7, 2007 multumesc mult de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 ...si ne zici si noua ce ai avut? pt cultura noas` jenerala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate