alexcbr80 Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 Mda...oara si astia se numesc bikeri? ma indoiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 /index.php?...0213&st=290 e cumva vb de acest user? (al doilea post de pe pagina, am recunoscut motocicleta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcbr80 Postat Mai 6, 2007 Autor Share Postat Mai 6, 2007 /index.php?...0213&st=290 e cumva vb de acest user? (al doilea post de pe pagina, am recunoscut motocicleta) Seamana... sau poate chiar el ii numa ca cel din filmuletz avea in loc de sha o patura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 Mda...oara si astia se numesc bikeri? ma indoiesc In comparatie cu ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcbr80 Postat Mai 6, 2007 Autor Share Postat Mai 6, 2007 In comparatie cu ce? Cu cei putini din Romania care ii poti numi bikeri... am motor ii dau in gura pe maidan si sunt vreun Rossi si eu. Oricum ii tare filmuletzu...da accentu lor face tot jocu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 Bine ca s-a terminat cu bine! Urat din partea celor care au inceput iarasi cu sovinisme Laser frate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 motoru din filmulet e a userului dannyel de pe forum, nu el conducea motoru in filmulet. ii stiu cat de cat pe amandoi , ala care o picat nici pe departe nu e biker, dupa ce o futut motoru si nici nu o platit daunele, nici nu stie sa salute proprietarul motorului. Motorul pe vremea aceaia era a lui Niku_chopper tot de pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate