stefanmatryce Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 cati cai are ca am cautat pe net si nu am gasit ?ar fi buna pt cross-uiala si endureala?am 17 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 Orice e mai bun decat ce ai in poza din avatar:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanmatryce Postat Mai 8, 2007 Autor Share Postat Mai 8, 2007 da dar si aia din avatar e mai buna decat pieton:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Apai din cate am vazt' io....este wr limitat....undeva la 11kw....da am vazt' si la 7.....da nelimitat...bate undeva putin pe la 40 de cai.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 33,5 CP conform testului din ultimul numar UniversMoto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanmatryce Postat Mai 11, 2007 Autor Share Postat Mai 11, 2007 (editat) 33,5 CP conform testului din ultimul numar UniversMoto. si nu stiti cum se poate scoate limitatoru.. sau ce trebuie sa fac sa rupa pe coclaur? Editat Mai 11, 2007 de stefanmatryce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 Pai limitare cred ca are in carburator......si la toba....cam pe aici au majoritatea limitarile....da oricum is motoare destul de bune....numna ca imi zicea cineva ca stau destul de prost cu ungerea numa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate