parintele_ciprian Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 Salutare, m-am lovit din nou de o problema pe care nu sunt in stare sa o rezolv singur : vreau sa pun o aprindere de Minsk pe Ij. Daca vreo unul dintre voi are ceva schite sau imi poate da indicatii precise despre cum se leaga i-as fi profund recunoscator. Multumesc mult. Pun si o poza cu motorul meu lucrata de Tazzy, nu de alta dar simt nevoia sa mai impartasesc si cu altii bucuria de a avea un motor cat de cat decent, vorba lui Rados: Fericirea nu se poate masura in cuvinte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanchez Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 Salut! vezi ca gasesti intr-unul dintre manualele de aici schema electrica, da ca nu chiar in amandoua: /index.php?...st&p=653390 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 sal eu am ij cu aprindere de minsk - merge impecabil de ceva ani daca mai am schema redusa, daca nu iti desenez una. dein ce zona esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 /index.php?...c=20465&hl= ia vezi pe linkul asta in posturile mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parintele_ciprian Postat Mai 8, 2007 Autor Share Postat Mai 8, 2007 Mersi mult baieti! Pe parcurs daca o sa mai am probleme o sa revin. Sunt din jud. Hunedoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gulie Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Parinte Cipriane si Zidu-le !!! Va rog ajutati-ma si pe mine cu un sfat. Am un amic realmente indragostit de Minskul sau 125 Nu'sh cine ia dat jos partea electrica cu magnetoul si acuma nu stie sa-l puna la loc. A chemat fel si fel de carpaci, alcolisti, si habernalisti. Vreau sa-l ajutam !!!. I-am luat schema de pe forum, dar nu il ajuta deloc. Aveti idee de un baiat destept din Cluj, care sa-l poata ajuta sa le puna la loc. De legaturile de la magnetou spunea ca ar fi vorba... Nu se stie el cu internetul dar vreau sa-l ajut eu...ca de cate ori ne vedem, il intreb daca l-a pus la loc si oftand spune ca ...NUUUUU...!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate