roadevin stan Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 Multumim baietilor din Buzau pentru ospitalitate si atentia acordata. Salut SILVIU...salut VALI,salutari tuturor motociclistilor din Buzau,ne mai vedem ........ PS: Silviu ti-am pus fotografiile pe mail,incerc sa postez si citeva aici daca ma lasa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 Merci pt mail ...imi trebuie nu stiu ce program ca sa le deschid,maine sper sa-i dau de cap.Merci inca odata si va mai asteptam pe la noi Ps:mai incearca si pune poze,caci vad ca merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 pai...poate mai facem una...pe la sighisoara...tg-mures...sau unde o fi... am si eu o poza...dar sa nu radeti de mine...atit am apucat sa fac...ca apoi m-am ratacit...la propriu si la figurat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roadevin stan Postat Mai 7, 2007 Autor Share Postat Mai 7, 2007 pai...poate mai facem una...pe la sighisoara...tg-mures...sau unde o fi... am si eu o poza...dar sa nu radeti de mine...atit am apucat sa fac...ca apoi m-am ratacit...la propriu si la figurat... Frumoasa poza ta,mai pune........ Maine incerc sa mai pun Multe salutari pentru Gabi de la Braila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roadevin stan Postat Mai 8, 2007 Autor Share Postat Mai 8, 2007 Frumoasa poza ta,mai pune........ Maine incerc sa mai pun Multe salutari pentru Gabi de la Braila [/quote Frumoasa poza ta,mai pune........ Maine incerc sa mai pun Multe salutari pentru Gabi de la Braila [/quote Frumoasa poza ta,mai pune........ Maine incerc sa mai pun Multe salutari pentru Gabi de la Braila [/quote Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Si de la mine vreo doua -o poza mai dezbracata Ps:stie cineva cine erau cei cu filmarile? Pps:scuze pt calitatea pozelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto fly Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Sa traiti preafericitilor! Multumim pt tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrub Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 cateva din fotografiile facute de mine! sper sa va placa ! super ok baietii din buzau! eu personal m-am simtit bine! la mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Multumim de aprecieri! A fost intradevar foarte frumos ,mie unul mi-a placut f mult! Noroc cu voi ,caci desi sunt buzoian ,nu am vazut vulcanii noroiosi decat cand eram copil.Rusine sa-mi fie! Ps:pe cand o urmatoare tura ,pana la baraj la Siriu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto fly Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 noi vrem sa mergem sambata sau duminica,depinde de vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 noi vrem sa mergem sambata sau duminica,depinde de vreme. Pai ,hotarati-va si....MERGEM!!! Ps:vremea se anunta la fel ca in weekend-ul trecut ,cer putin noros ,dar FARA ploaie si o temp de 27grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto fly Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 roadevin 1,moto fly 2........hai baieti...plange masa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roadevin stan Postat Mai 10, 2007 Autor Share Postat Mai 10, 2007 noi vrem sa mergem sambata sau duminica,depinde de vreme. salutare baieti,este interesanta iesirea voastra la baraj la siriu,hotariti ziua si poate ne alaturam si noi grupului vostru..........daca este vremea in favoarea noastra....BAFTA MULTA roadevin 1,moto fly 2........hai baieti...plange masa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 V-ati hotarat?...sambata sau duminica ,pe la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roadevin stan Postat Mai 10, 2007 Autor Share Postat Mai 10, 2007 Pai ,hotarati-va si....MERGEM!!! Ps:vremea se anunta la fel ca in weekend-ul trecut ,cer putin noros ,dar FARA ploaie si o temp de 27grade Salut Silviu,ce faci? cred ca merg si eu cu voi simbata sau duminica,hotaritiva cind plecati si dati-mi un semnal. O ZI BUNA...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Pai ,voi sa va hotarati si sa anuntati ,la noi nu sunt probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roadevin stan Postat Mai 10, 2007 Autor Share Postat Mai 10, 2007 (editat) eu ma bag cu voi in plimbare la baraj la siriu........ Editat Mai 10, 2007 de roadevin stan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Puneti un topic si la "plimbari si intalniri" ,poate se mareste gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 super plimbarea voastra .......nu am stiut ca mergeam si eu de fapt nu cred ca ma tineam dupa voi.... cam cu cat ati mers asa la drum intins? poate data viitoare ma bag si eu la o plimbare cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 super plimbarea voastra .......nu am stiut ca mergeam si eude fapt nu cred ca ma tineam dupa voi.... cam cu cat ati mers asa la drum intins? poate data viitoare ma bag si eu la o plimbare cu voi da ce mobra ta nu baga 200? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roadevin stan Postat Mai 11, 2007 Autor Share Postat Mai 11, 2007 (editat) Hai baieti care va bagati la o cursa pina la baraj la siriu,deseara ne vedem la fantina la 7.30 pentru a stabili ora plecarii.... Nu uitati colegii din Buzau ne asteapta! OFERTA ESTE VALABILA SI PENTRU GALATENI Editat Mai 11, 2007 de roadevin stan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 (editat) da ce mobra ta nu baga 200? nu baga ma, firar a dracu ea Editat Mai 11, 2007 de marian m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 nu baga ma, firar a dracu ea pune-i NOS! ce faci? pe unde te mai plimbi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 pune-i NOS! ce faci? pe unde te mai plimbi? de la vama veche nu am mai fost decat pan in galati de cateva ori, si parca mi-ar prinde bine o plimbare mai departe dar nu cu 200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardinal Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 (editat) hai ca s-ar putea sa vin si eu Editat Mai 11, 2007 de cardinal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate