Sari la conținut

Accident Constanta...duminica, 06.05.2007


UzZy
 Share

Postări Recomandate

Conform ziarului Telegraf Constantza...

Doi tineri care se plimbau cu o motocicletă pe bulevardul Ferdinand au fost la un pas de moarte, duminică seară, după ce motocicleta cu care se plimbau a fost lovită în plin de o Dacie. Lucrătorii Biroului Poliției Rutiere Constanța, care au efectuat cercetări la fața locului, spun că accidentul a fost provocat de neacordarea de prioritate Âşi de nerespectarea semnificației culorii semaforului la intrarea în intersecție. Conform raportului de constatare întocmit de oamenii legii, Constantin Constantin, de 39 ani, conducea pe strada Mihai Viteazu, autoturismul Dacia 1310, cu numărul de înmatriculare CT 90 ERG. Ajuns la intersecția cu bulevardul Ferdinand, Âşoferul a forțat trecerea, deÂşi semaforul arăta culoarea roÂşie. Dacia a intrat în plin într-o motocicletă Suzuki, condusă de Cristian Marcu, de 26 ani. În urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-o bordură de pe marginea bulevardului. Motociclistul Âşi pasagera aflată în spate au fost răniți uÂşor. Cele două victime au fost transportate la spital, unde au primit îngrijiri medicale fără a fi necesară internarea. ÂŞoferul autoturismului Dacia a rămas fără permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile Âşi va suporta toate cheltuielile pentru repararea motocicletei pe care a distrus-o.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alt idiot daltonist si inconstient!!! Mai bine ii lua carnetul ala de tot, nu numai 60 de zile.

Sunt tare curios cum o plati ala reparatiile, mai ales ca stim cu toti ce inseamna "lupta" cu asigurarile" samd...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Inconstientu draq.,,doamne astia chiar nu gandesc??? E culoarea rosie la semafor,opreste draq,ca nu mori daca stai 1 min :rock: :rock:

 

Era sa o patesc si yo ,tot cam in felu asta,am trecut la centimetri pe langa botu unu bmw,care (soferul fiind prea "ciumeg")a trecut pe rosu ,de parca soseaua ar fi fost a lu masa :rock:

 

Bine ca au scapat cei de pe motor,si mult succes cu reparatiile,stiu ca este un adevarat iad,cu asigurarile astea :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

trebuie sa cascam ochii cat cuprinde si sa ne pazim singuri, mai ales cu pasager, ca pana la urma tot noi avem de pierdut.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bai Uzzy mi-a stat putin corasonu in loc...cand am vazut topic de-al tau la Accidente...am crezut ca e vb de tine...

M-am mai linistit da nu mai fa d'astea! :rock:

Insanatosire grabnica celor doi accidentati !

:rock: :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

DOOAR 60 DE ZILE?? saracul..sper ca i-au facut cadou si un abonament ratb sa circule omu. THhoaamne fereste, ar trebui sa ii i-a carnetu de tot mai ales ca s-a lasat cu vatamare corporala. SPer ca sunt bine cei 2!! asfalt uscat;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ii bine 60 de zile. Eu am avut mana rupta, 3 saptamani abia imi trageam picioru drept dupa mine, si dupa aproximativ 1 luna idiotul care a dat peste mine se dadea din nou cu masina :rock: Ce sa faci... ca la noi, la nimeni. Insanatosire rapida celor doi. Numai bine. :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, eu am fost implicat in accidentul la care faceti referire. In ziar au cam denaturat unele lucruri/nume.

Cert este ca acel dobitoc a intrat pe rosu plin...si m-a luat din laterala. Daca nu era Ray si Ana, 2 dintre multi altii care au vazut accidentul poate acum eu eram scos vinovat.

Omu insista pe faptul ca aveam viteza si ca nu se vad urme de franare :D)

Are deja dosar penal pt ceea ce a facut, acum urmeaza sa se stabileasca daca nr de zile de ingrijiri medicale contituie fapta lui penala.

Toata stima pt cei care au vazut si avut curajul sa spuna ceea ce s-a intamplat.

Din moment ce eu aveam verde si din sensul opus de mers era tot verde, dupa impact era sa ajungem sub un autobuz .... sau a altor masini care circulau regulamentar. NU NE-AU CALCAT DAR NICI NU AU OPRIT PT A CERTIFICA FAPTUL CA ERAM PE VERDE . S-au uitat o gramada de gura-casca dar nu au putut veni sa ne ajute sa ne ridicam, pur si simplu ne-am tarat pana la trotuar.

 

Atragem atentia tuturor ca daca nu aveam echipament complet poate nu mai puteam scrie aceste randuri.

 

 

All the best !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cristi tata ai mare dreptate ...asa se intampla cand unii romani sunt irensponsabili si nu stiu ca in trafic mai sunt si motociclete,scutere, biciclete etc.si mai ales ca soferul daciei care te`a lovit pe tine mai mintzea si cu nerusinare ca chipurile i se faceau semnale acustice de catre o masina de politzie care defapt era o masina de la corpul gardienilor publici si desi la o distantza de 5 masini fatza de el era un mercedes al jandarmeriei cu girofarurile pornite eu am auzit doar clanxonul tau de al avertiza sa nu inainteze ...si uite cum dintro prostie si greseala absurda a unui prost care conducea o dacie varza care nu face mai mult de 1500 ron tu si iubita ta atzi avut un accident care putea fi evitat.Printre multzi oameni care puteau da o mana de ajutor unor ranitzi si care au fost de fatza cand sa produs acest accident nu au avut curajul si simtzul raspunderi unor fapte ce puteau salva vietzile unor persoane in suferintza .Atrag atentzia pe acest forum tuturor motociclistilor, celor care au scutere, mobre, ciclomotoare si biciclete ca ECHIPAMENTUL DE PROTECTZIE CHIAR SALVEAZA VIATZA IN URMA UNOR ACCIDENTE MAI USOARE SAU MAI GRAVE.Cu tot respectul va spun sincer ca SOFERII romani sunt inconstientzi si NU STIU sa respecte pe cei din trafic.Urez insanatosire gravnica lui Cristi si Elenei , si acelor soferi iresponsabili le urez un REMAT usor. Cu Respect RayQBa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am citit prima data pe net despre accident dar nu am stiut despre cine era vorba...... dar aseara ca a fost joi m-am intalnit cu baietii si mi-au spus despre tine... nu-mi veba sa cred.... de ce tocmai tie..... i-mi pare sincer, sincer foarte rau despre ce am auzit..... chiar nu-mi venea sa cred..... sambata ai fost la mine si duminica POC! foarte nasol...... inca o data mult noroc, sanatate atat pt voi cat si pentru fier.... ca era impecabil....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...