morarugeorge Postat August 15, 2004 Share Postat August 15, 2004 are cineva o schema electrica mai clara decat cea de la motorlife? http://www.motorlife.ro/motociclete/scheme_electrice.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Auxois Postat August 18, 2004 Share Postat August 18, 2004 Schema nu am, dar spune-mi ce vrei sa faci ca poate te pot ajuta, eu am facut toata instalati fara nici un fel de schema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat August 18, 2004 Autor Share Postat August 18, 2004 Vreau sa pun magnetou de minsk cu tot cu aprindere si vreau sa intelg cum se leaga firele de la magnetou la aprindere si sa am si un + pe care sa-l pot distribui pe instalatie veche. mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Septembrie 3, 2004 Share Postat Septembrie 3, 2004 are cineva o schema electrica mai clara decat cea de la motorlife? Am sa o caut si ti-o trimit!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 3, 2004 Share Postat Septembrie 3, 2004 trimite si mie daca o gasesti pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 Uite aici schema elecrica a Minsk-ului: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate