Don Leoncio Postat August 16, 2004 Share Postat August 16, 2004 Nu stiu exact unde sa postez: Pe banda 2 (din mijloc), in directia Pod Grant - Gara Basarab se afla un canal deschis. Am reusit sa il evit in ultimul moment(acum 15 min), Slava Domnului, ca mai eram si cu "remorca" pe spate! Evitati sa mergeti pe banda din mijloc in directia mai sus mentionata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat August 17, 2004 Share Postat August 17, 2004 Il stiu. Erau totusi niste crengi de copac infipte in gauroiul respectiv. Oricum, canalul nu e adanc, mai are un prag la vreo 10cm sub linia soselei, deci cred ca scapai ieftin daca il luai frontal. Oricum, am luat si eu o data un canal (mai mic, nu ca asta, asta e de-ala mare mare, fara gauri) si parca am zburat peste el. Motocicleta avand partea din fatza mai usoara, cred ca inertzia si raza mare a rotzii o ajuta sa zboare peste, iar spatele sigur si-l trage dupa ea. Concluzia e ca decizia trebuie luata rapid. Daca nu e timp de ocolire sau franare, il iei frontal si cu viteza cat mai mare. Teoretic, roata trebuie sa nu aiba timp sa cada sub linia soselei cu mai mult de distantza unei raze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sc11 Postat August 17, 2004 Share Postat August 17, 2004 gaz gaz gaz, dar atentie sa fii in treapta de viteza potrivita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat August 17, 2004 Autor Share Postat August 17, 2004 @moshulik: Metre, nu mai erau crengi de copac. Oricum nu sunt sigur ca trecea vakarena de nepra peste el. Tin minte, acum vreo 3-4 ani ca am luat un canal pe mijlocul sinei de tramvai intre 11 iunie si Unirii cand aveam o Planeta5. Era noapte si ne intorceam mai multi de la festivalul berii . M-am tinut atat tare de coarne (chopper), incat s-a rupt prinderea din partea dreapta. Am avut noroc ca eram singur pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SVR Postat August 17, 2004 Share Postat August 17, 2004 Azi pe la 9:30 mergeam pe banda intai iar un taxi mergea pe banda a doua. A luat canalul din plin si si-a facut varza roata cu geanta cu tot. Eu stiam de canal , pentru ca trec in fiecare dimineata pe acolo, si incerc mereu sa evit banda a doua in acea zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate