Dobrescu Postat Septembrie 21, 2004 Share Postat Septembrie 21, 2004 Salutare, Am pus AICI pozele de la Munchen. Cine vrea sa le browseze pe propriul calculator sa descarce arhiva de 50 mega. Daca cineva vrea o poza la calitatea maxima (cam 2 mega) sa mi-o ceara. Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Septembrie 21, 2004 Share Postat Septembrie 21, 2004 mi se pare mie sau d-lui pozar i-a cam tremurat mana cat poza la don'soara? Beton poze. Yamaha aia calarita de-o tanti la pag 9 e urmasu lu v-max? Vreau shi io! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 21, 2004 Autor Share Postat Septembrie 21, 2004 mi se pare mie sau d-lui pozar i-a cam tremurat mana cat poza la don'soara? Beton poze. Yamaha aia calarita de-o tanti la pag 9 e urmasu lu v-max? Vreau shi io! Cred ca nu-ti dai seama ce trebuia sa faci ca sa ajungi in fata, pentru a o poza pe d-soara aia. Nu am sters pozele miscate pentru ca totusi... se vede cate ceva. Toata lansarea Yamaha 2005 s-a invartit in jurul MT-01. Daca-mi aduc bine aminte a fost lansata anul trecut la Milano, sau cel putin eu acolo am vazut-o prima data. Ce a mai fost interesant, Yamaha R46! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 21, 2004 Share Postat Septembrie 21, 2004 @dobrescu: stii cumva daca cei de la yamaha angajeaza vopsitori/pictori super pozele asa cum sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 21, 2004 Autor Share Postat Septembrie 21, 2004 @dobrescu: stii cumva daca cei de la yamaha angajeaza vopsitori/pictori Pe la sfarsitul conferintei de presa, a iesit de la "boxe" un baiat cu un mic carut dupa el, plin cu vopseluri si unelte de paintjob (sic!!). Toti se uitau cu invidie la el!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Septembrie 21, 2004 Share Postat Septembrie 21, 2004 (editat) Dobrescule baga nene toate pozele sa vada si ochiul lor.Au fost cam 1000 .Apropo nu ratati 2 ROTI ca aveti si "miscare" la poze Editat Septembrie 21, 2004 de Nitescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Septembrie 21, 2004 Share Postat Septembrie 21, 2004 Foarte mishto pozele, BRAVO! Pe alea cu bmw k 1200 s mi le-am salvat si eu in computer, pentru uz propriu, sper ca nu va suparati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 21, 2004 Autor Share Postat Septembrie 21, 2004 Foarte mishto pozele, BRAVO!Pe alea cu bmw k 1200 s mi le-am salvat si eu in computer, pentru uz propriu, sper ca nu va suparati. Mi se pare ca mau sunt, asteapta si celalate 3 volume... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scrissti Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 nu merge linkul cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 merge! mai incearca! (acum descarc eu cam cu 200Kbps) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate