aleck Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 Cred ca ar fi bine sa le mai grupam un pic, pozele din iesirile noastre. Prea sunt pe toate topicurile. Asa ca baietzi/fete...bagatzi mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Cred ca ar fi bine sa le mai grupam un pic, pozele din iesirile noastre. Prea sunt pe toate topicurile. Asa ca baietzi/fete...bagatzi mare. Moooooooaaaaa da ce se mai baga mai ! mai incet ca i serverul plin deja mai eu am una facuta cu telu asa ca o pun p aia na ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat August 8, 2007 Autor Share Postat August 8, 2007 Tzop si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 mi-ai dat de lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat August 8, 2007 Autor Share Postat August 8, 2007 misto!!! unde-s facute pozele, alea cu soso? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 inca o tura --- Mesaj completat în 08 Aug 2007 13:57 ------------- misto!!! unde-s facute pozele, alea cu soso? n-aveai permis pe vremea aia e la baraj la les --- Mesaj completat în 08 Aug 2007 14:49 -------------inca --- Mesaj completat în 08 Aug 2007 14:58 ------------- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat August 8, 2007 Autor Share Postat August 8, 2007 Va place? Din al II-lea razboi mondial. Cu ajutorul lui Kineju'... <-- Ungaria... va las sa deslusiti singuri(e)... Si-a luat un coleg de-al meu de la lucru (@Serghei) un Nolan N-84... bestiala. Va las sa judecati si voi: Casca asta e cea mai tare pana acum... din cate am vazut. Singura chestie e ca vopseaua e mata, nu e ca a lu' bucuresteanu metalizata, cu gri perlat. Dar la banii astia cred ca merita cu varf si indesat. P=713 RON (700 casca care e la reducere de la 250E la 180E+13 RON taxa de expeditie). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 super faina casca da si tricouu cu BIKER aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat August 8, 2007 Autor Share Postat August 8, 2007 super faina casca da si tricouu cu BIKER aleck thanks...saracu e cam purtat, desi l-am luat in mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 upss de asta am uitat pt cei care s-au tras pe c** cu hoidu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Pozele de la tura de aseara --- Mesaj completat în 10 Aug 2007 17:46 ------------- Pozele de la tura de aseara --- Mesaj completat în 10 Aug 2007 17:54 ------------- Pozele de la tura de aseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 Poze de cand am fost in Ungaria cu baietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 Poze din excursia la Pestera Ursilor-Beius --- Mesaj completat în 12 Aug 2007 18:02 -------------Poze din excursia la Pestera Ursilor-Beius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 Poze din excursia la Pestera Ursilor-Beius <small>--- Mesaj completat în 12 Aug 2007 18:02 -------------</small><br/>Poze din excursia la Pestera Ursilor-Beius Uite si alte poze din excursie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 Fain de voi, noi am facut un dus....adica o baie buna la Stână(12.08.2007), da'nu ne am suparat ...PASIUNEA BATE VREMEA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ssshark Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 (editat) Pozele de la tura de aseara <small>--- Mesaj completat în 10 Aug 2007 17:46 -------------</small><br/> <small>--- Mesaj completat în 10 Aug 2007 17:54 -------------</small><br/> Faine pozele de la sens pacat ca a trebuit sa plec. Las ca poate data viitoare. Bun o fost babguyas-ul? <small>--- Mesaj completat în 13 Aug 2007 13:47 -------------</small><br/>Au iesit bine pozele de la Pestera Ursilor,le postez si eu in cateva minute Cezar scuze ca nu te-am anuntat am fost grabit si am uitat Lajos vz ca ti-am scris pe mess da-mi accept cand intri si da un buzz eventual sa-mi dai si pozele care sunt pe aparatul tau mc. asfalt uscat la toata lumea --- Mesaj completat în 13 Aug 2007 15:00 -------------POZE : TRASEU STANA DE VALE-COADA LACULUI -VALEA DRAGANULUI - PIATRA CRAIULUI SI ACASA A FOST TARE TRASEUL DATA VIITOARE SPER SA FIE UNUL MAI LUNG UN PIC Editat August 13, 2007 de Ssshark Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ferox Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 prima saritura cu KTM-u si altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ssshark Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 (editat) POZE : TRASEU STANA DE VALE-COADA LACULUI -VALEA DRAGANULUI - PIATRA CRAIULUI SI ACASA A FOST TARE TRASEUL DATA VIITOARE SPER SA FIE UNUL MAI LUNG UN PIC Editat August 13, 2007 de Ssshark Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ssshark Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 POZE : TRASEU STANA DE VALE-COADA LACULUI -VALEA DRAGANULUI - PIATRA CRAIULUI SI ACASA A FOST TARE TRASEUL CONTINUARE: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 (editat) uite ca ma laud si eu cu poze de pe transfagarasan. pana la urma am fost si noi pana acolo in weekendul asta! <small>--- Mesaj completat în 14 Aug 2007 14:30 -------------</small><br/> uite ca ma laud si eu cu poze de pe transfagarasan. pana la urma am fost si noi pana acolo in weekendul asta! <small>--- Mesaj completat în 14 Aug 2007 14:33 -------------</small><br/> uite ca ma laud si eu cu poze de pe transfagarasan. pana la urma am fost si noi pana acolo in weekendul asta! <small>--- Mesaj completat în 14 Aug 2007 14:36 -------------</small><br/> uite ca ma laud si eu cu poze de pe transfagarasan. pana la urma am fost si noi pana acolo in weekendul asta! <small>--- Mesaj completat în 14 Aug 2007 14:42 -------------</small><br/>DSCF0408.AVIDSCF0408.AVIDSCF0408.AVIDSCF0408.AVI uite ca ma laud si eu cu poze de pe transfagarasan. pana la urma am fost si noi pana acolo in weekendul asta! Editat August 14, 2007 de claudiu borz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Plimbarea de duminica 2.09 Oradea-Piatra Craiului-Negreni-Bratca O gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Super pozele.. . sper sa nu mai prind ploaie iar,pentru ca vineri am examen.. apoi incet incet sa ma invat si eu cu motoru.. iar apoi daca ma primiti vin si eu cu voi Fii serios, oricand esti binevenit si tu si oricine asa ne mai adunam cativa o sa fim o gasca mai mare . Speram sa tina vremea cu noi in continuare sa mai putem organiza iesiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bridzsit Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Si mie imi plac foarte mult pozele...pacat ca n-am putut merge si io, dar si io am un examen la cluj duminica......dar dup-aia si io merg, daca ma primiti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 nice pics .... bravo voua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate