ionut73 Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 Salutare tovarasi, As vrea sa bag o tura de o zi sambata sau duminica sa testez putin noua achizitie. Ma gandeam la un traseu mixt cu sosea si drumuri forestiere, mai putin noroaie grele (trebuie sa-mi iau cauciucuri noi pentru asta). Se baga cineva? Momentan nu am nici o idee de traseu, insa mai e timp pana atunci. Astept un semn. Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 eu ti as sugera o tura spre bran, ca motoreta mea e inca la revizie si ma arde buza sa ma mai vibreze ceva..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 eu ti as sugera o tura spre bran, ca motoreta mea e inca la revizie si ma arde buza sa ma mai vibreze ceva..... Iti dau eu imprumut Cagiva dar nu stiu dace te avantajeaza 2T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 24, 2005 Share Postat Martie 24, 2005 multumesc de intentie ducule, dar nu am echipamentul in bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 24, 2005 Autor Share Postat Martie 24, 2005 s-ar putea sa ajung la bran Soso. Te sun sambata dimineata si-ti spun. Deocamdata toti prietenii mei mari motociclisti sunt ocupati. Ma enerveaza sa ma plimb singur. Dar daca altfel nu se poate .... o sa merg si singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 24, 2005 Share Postat Martie 24, 2005 s-ar putea sa ajung la bran Soso. Te sun sambata dimineata si-ti spun.Deocamdata toti prietenii mei mari motociclisti sunt ocupati. Ma enerveaza sa ma plimb singur. Dar daca altfel nu se poate .... o sa merg si singur Mergeam eu dar nu am carnet pentru Yamaha iar Cagiva nu-i inmatriculata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Martie 24, 2005 Share Postat Martie 24, 2005 sa calaresti sanatos noua achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 24, 2005 Autor Share Postat Martie 24, 2005 merci man sa o vedem si pe a ta curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 24, 2005 Share Postat Martie 24, 2005 ...daca vii duminica prin Valea Prahovei, scot capra la plimbare.Ne auzim la un tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 24, 2005 Autor Share Postat Martie 24, 2005 te sun maine seara. Cred ca o sa ies sambata totusi. Se pare ca o sa ploua duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 25, 2005 Autor Share Postat Martie 25, 2005 Pana acum suntem 2. Mai vine un prieten cu un BMW F 650. O sa plecam maine la 9 spre Buzau- Vulcanii noroiosi ... si mai vedem dup-aia. Intentionam sa ne intoarcem in Bucuresti in jur de 7 seara. Cine vrea sa ni se alature e binevenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 25, 2005 Share Postat Martie 25, 2005 Pana acum suntem 2. Mai vine un prieten cu un BMW F 650.O sa plecam maine la 9 spre Buzau- Vulcanii noroiosi ... si mai vedem dup-aia. Intentionam sa ne intoarcem in Bucuresti in jur de 7 seara. Cine vrea sa ni se alature e binevenit. daca plecati un pic mai tarziu..mergem impreuna.noi plecam pe la 10:00-10:30 spre Buzau-Focsani.sau s-ar putea sa va ajungem din urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Martie 26, 2005 Share Postat Martie 26, 2005 Sambata si duminica este etapa de motocros la Buzau. Nu strica sa treceti pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 Merci Edi, Din pacate nu am tiut de cross cand am trecut prin buzau. Am facut o tura de 345 km pe tot felul de drumuri, de la sosea cu 2 benzi pana la santuri cu noroi. De la Vulcanii Noroiosi am luat-o spre magura si apoi prin niste comune si sate am ajuns la urlati. Nu ma intrebati pe unde anume ca nu mai stiu sa ajung Motocicleta merge brici Plusuri: - ambreiajul + cutia - toate vitezele intra "uns"; nu am ratat nici o schimbare - motorul are rezerva multa de putere; oricand mai e loc de gaz - supermanevrabilitate; pozitia f dreapta ma ajuta sa ma ridic imediat in picioare - stau f bine in picioare (aici ajuta si scaritele de raid) - suspensia e geniala! - sunetul tobei ... are un parait de ma baga in boala - rezervorul (am plecat cu plin din Buuresti si nu mai aveam pentrtu inca approx 100 km) Minusuri: - la peste 120km/h nu mai e asa mult fun din cauza "curentului" - vibratiile m-au deranjat la inceput; acum am inceput sa ma obisnuiesc cu ele. - seaua e cam nashpa la ture de-astea lungi; ma cam durea poponeata cand am ajuns acasa; adevarful e ca am si strnas din poponeata la cateva faze - a pierdut un surub de la aparatoarea laterala de la toba ... Una peste alta: motocicleta stie bine; pilotul mai are mult de invatzat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Una peste alta: motocicleta stie bine; Pai ce credeai ???????? De aia scrie KTM pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate