Lutzifer Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 (editat) Nush daca aici ii locu potrivit sa postez dar nu am gasit altundeva unde ar fi mai potrivit ! Oricum merita vazut ! Nunta pe doua (trei) roti la Arad ! Atti & Andreea ... 28.Iunie.2008 ! Foarte foarte fain a iesit treaba cu defilarea , care au fost stiu Un slideshow ... De pe MotoTube.ro >>> http://www.mototube.ro/view/652/nunta-pe-m...-28.iunie.2008/ Le Uram CASA DE PIATRA si Multa FERICIRE ! Editat Iunie 28, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 foarte fain... si la noi se practica. la nunta mea o sa fie 100 de motoare ) poate si mai multe http://i96.photobucket.com/albums/l189/mer...grafii-0023.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Mai baiteti si fete, dar castile va stricau gelul/fixativul din par? Casa de piatra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 28, 2008 Autor Share Postat Iunie 28, 2008 Mai baiteti si fete, dar castile va stricau gelul/fixativul din par? Casa de piatra! Mda , cu faza cu casca nici eu nu is de acord !! Eu am avuto :kali: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Casa de piatra! frumos filmuletul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blu3 Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 CASA DE PIATRA le urez si eu! filmulet e tare interesant si merita vazut pana la capat!Apropo,de ce nu exista un topic pt "ce mai frumoasa nunta pe motoare!?" (si daca exista imi cer scuze!tre sa mai caut ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazdravanul Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Dragut, dar la povestea cu castile si echipamentul nici eu nu subscriu. Nu e ok (desi Arad-ul e un loc mult mai pasnic decit Bucurestiul sau alte zone ale Romaniei (. Casa de piatra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate