remijaru Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 hai sa adunam aici pozele si filmuletele de la o super petrecere/intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 hai sa adunam aici pozele si filmuletele de la o super petrecere/intalnire. poi pune mosule poze si ptr astia care n-au ajuns:P...bafta multa,numai bine!!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 restul de poze in curand.sunt peste 300 insa ce am pus acum aici sunt dele din telefon.o sa incerc sa pun si filmultetul cu concursul de tricouri ude.sa-l pun sau nu?cine vrea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 super marfa ...mi-a parut rau ca nu am putut ajunge.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 super marfaa fratee:X:X:X...la mai multeee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 in urma consumului exagerat de :D m-am ales cu si am ramas impresionat de un sfarc si de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 le-ai cenzurat ma ?)lasa ma sa vada lumea ce are o femeie mai frumos,si cele 2 chiar aveau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 (editat) le-ai cenzurat ma ?)lasa ma sa vada lumea ce are o femeie mai frumos,si cele 2 chiar aveau pai nu pot fi nesimtit sa pun tzatze pe tot netul fara acordul "modelului" .... fuuck trebuia sa ma duc sa-i cer voie ... asac ca luati tzatze si ... e mai frumos asa cenzurat ... fiecare isi poate imagina ce vrea sa vezi de nu oi incepe sa ma trezesc acu cu pm-uri sa dau cu tzatze in oameni Editat Septembrie 7, 2008 de Kumuya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 (editat) aici iti dau oarecum dreptate,dar daca stam si ne gandim ca fetele alea au facut-o voit si constiente ca sunt filmate si pozate...ok,o sa tin pt mine filmultetul cu tricourile ude si cu restul de tatuci de sub tricourile ude . hihihi si de ce faci discriminare?pe laurentiu l-ai intrebat daca e de acord sa-i pui sfarcul pe net? Editat Septembrie 7, 2008 de remijaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 pai nu pot fi nesimtit sa pun tzatze pe tot netul fara acordul "modelului" .... fuuck trebuia sa ma duc sa-i cer voie ... asac ca luati tzatze si ... e mai frumos asa cenzurat ... fiecare isi poate imagina ce vrea sa vezi de nu oi incepe sa ma trezesc acu cu pm-uri sa dau cu tzatze in oameni ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 (editat) si de ce faci discriminare?pe laurentiu l-ai intrebat daca e de acord sa-i pui sfarcul pe net? imi cer scuze ..... LE noroc ca l-ai pus tu topless inainte ...deci nu ma mai simt atat de vinovat Editat Septembrie 7, 2008 de Kumuya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 sa dau si eu un pm ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurnai Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 ))=))) foarte tare,cred ca a fost o distractie pe cinste...cu urmari amuzante ...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 (editat) sa dau si eu un pm ? pai eu zic sa facem schimb si pentru ca e topic de poze ... am mai sesizat o "bunaciune" care acumuleaza premii peste premii la breaza ..."concurenta" in negru (cu pantaloni lungi si tricou exagerat de lung ) Editat Septembrie 7, 2008 de Kumuya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kintanaMK Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Super tare party,mai vrem si la anu.Multa bafta in continuare baieti si la mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Super tare party,mai vrem si la anu.Multa bafta in continuare baieti si la mai multe. io-te mobra mea................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Care a fost impuscat la Rasnov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 vezi ca la "evenimente,intalniri,excursii" ai detalii mai multe... poftim informatia : http://www.gandul.info/flux/motociclist-im...ml?3996;3133468 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tyana Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Uite si de la mine cateva poze. PS:ala care doarme beat crita pe motor sunt eu:D Puneti si mai multe poze baieti,a fost o intalnire reusita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIFER Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 (editat) Super intalnire!! ............mai vremmmmmmmm! poze aici: http://photobucket.com/fagaras_riders ( sunt vreo 200 .... imi lua prea mult timp sa le upload-ez aici) TAKE A LOOK!!! BONUS: TOTAL NAKED PICTURE...................... concursul de tricouri ude!!!!!!!!!! http://s406.photobucket.com/albums/pp149/F...nt=P1020641.jpg Bravo Kronstadt!! Editat Septembrie 7, 2008 de LUCIFER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 ce faci ma luci...dati tatele la fete pe forum ? ) da filmuletul tot nu-l dau.las sa mai fiarba lumea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIFER Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 ce faci ma luci...dati tatele la fete pe forum ? ) da filmuletul tot nu-l dau.las sa mai fiarba lumea ) este un LINK. so it's NOT DIRECT ON "ZA" FORUM!!!!!!! hA hA ha ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIFER Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 (editat) ce faci ma luci...dati tatele la fete pe forum ? ) da filmuletul tot nu-l dau.las sa mai fiarba lumea ) LASA TATA CA POATE UNII ERAU "IN HEAVEN" LA ORA AIA!!! ps: e un link catre tatze! !!!!!! Editat Septembrie 7, 2008 de LUCIFER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 (editat) Off...Offf.... Ce am pierdut... Cine draku m-a pus sa ma angajez pe mare... Tare rau imi pare ca nu am reushit sa ajung. Mai ales ca sanii respectivi ii vanez de ceva vreme. Asta e... Poate data viitoare. Felicitari pentru o intalnire super reushita din cate vad in imagini! Sa ne vedem sanatoshi! Editat Septembrie 7, 2008 de boieru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate