lonely rider Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 ca in toti anii Bacaul organizeaza pe insula de agrement Bike Fest in perioada 5-6-7 iunie va avea loc bine cunoscuta intrunire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgebt Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 ca in toti anii Bacaul organizeaza pe insula de agrement Bike Fest in perioada 5-6-7 iunie va avea loc bine cunoscuta intrunire pfoooai, cam naspa ca cazut anu asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgebt Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 HelloIntrebare, chiar daca pare banala, dar chiar nu stiu: Unde e aceasta insula de agrement? Multam! cum vii dinspre Roman faci stanga dupa ce treci podul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 (editat) cum vii dinspre Roman faci stanga dupa ce treci podul. si la prima intersectie semaforizata faci stanga si ai ajuns Editat Mai 26, 2009 de JOker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Iunie 1, 2009 Autor Share Postat Iunie 1, 2009 va asteptam in acest weekend la bacau pe insula de agrement Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 Prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Iunie 4, 2009 Autor Share Postat Iunie 4, 2009 ca in toti anii Bacaul organizeaza pe insula de agrement Bike Fest in perioada 5-6-7 iunie va avea loc bine cunoscuta intrunire intrarea pe insula este de 20 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Deci nu imi vine sa cred! ... stiam ca e saptamana viitoare si eram pregatit sa vin! Cand am vazut ca a inceput azi, mi-a stat ceasu'! ... Pacat! Distractie placuta tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucit_a Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 pleaca cineva din bucuresti maine spre bacau? eu vreau sa ajung in piatra neamt si imi e cam urat sa merg singura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 pleaca cineva din bucuresti maine spre bacau? eu vreau sa ajung in piatra neamt si imi e cam urat sa merg singura Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Maine plecam 2 moto.La ora 9 si un pic la iesire din Urziceni pe drumul european.Drumul si vremea sunt superbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Merge cineva la Bacau cu vreo masina? Nu am carlige la motor, de care sa leg sacul de dormit si cortul si ma gandeam poate ma ajuta cineva cu transportul cortului si al sacului. Platesc.. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 nimic de bacau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Multe poze de la Moldavia Bikers Party, Bacau 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgebt Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 da.. ca de obicei a fost fain, cu exceptia unei tante de la intrare si a militiei care statea dupa colt cu fiola! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel22 Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Plecat vineri dimineata cu elan ,Io , Nevastica si moto distanta de 570km pe drumurile frumoase ale patriei ,cu gindul de a petrece pina dumineca dimineata la frumoasa intilnire moto de la Bacau. Drum frumos ,toate bune , ajuns cu bine la ora 19.00 la locul intilnirii pe acea minunata insula situata in centrul Bacaului. Prima impresie : numai cuvinte de lauda ,locatie excelenta ,organizare excelenta din punct de vedere a asigurarii cu standuri mincare bautura , formatii de muzica buna , asigurare ordine cu jandarmi ,masina de pompiri in caz de ceva , deci toate bune . Am montat cortul si am inceput distractia. Pe la orele 12 noaptea cintaretii cereau voie organizatorilor si oamenilor de ordine sa ii mai lase sa cinte o melodie ceea ce sa si intimplat si a fost frumos. cind s-a incheiat spectacolul ne-am retrs cu gindul la odihna binemeritata dupa atita drum si distractie. De aici incepe NASOL. Nici nu ne-am pus bine in sacul de dormit ca a si inceput o alta muzica sa cinte la fel de tare pina la 6 dimineata . Nu m-a suparat deloc pt ca se putea dormii daca nu erau o mina de moldoveni care pina la 7 dimineata s-au plimbat cu motoarele le-au turat si pocnit de le-au inebunit si nu s-a putut pune geana pe geana . UNDE ERAU ORGANIZATORII SI OAMENII ORDINII CARE SA ASIGURE LINSTEA MACAR INTRE ORELE 3,00 SI 7,00 DIMINEATA . Asa ca de nevoie cu gindul ca nu mai rezistam o noapte de calvar am plecat la 7 dimineata cu regret ca nu vedem formatia Compact simbata seara si vizitind manastirile din cale am ajuns in linistea de la Putna unde am dormit un somn binemeritat,dupa alti 300 km parcursi. Dumineca dimineata sculat si mers alti 600km spre casa incusiv pe o scutatura aratata pe GPS de am facut hardenduro.( se vede pe filmulet ) Iaca si pozele de la intilnire Bacau. http://picasaweb.google.ro/ninel222/IntilnireBacau# Si filmuletul cu scurtatura http://picasaweb.google.ro/ninel222/PeScrt...CLfznbb38_aRWQ# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Iunie 8, 2009 Autor Share Postat Iunie 8, 2009 da.. ca de obicei a fost fain, cu exceptia unei tante de la intrare si a militiei care statea dupa colt cu fiola! am iesit de N ori de pe insula si nu am avut probleme cu politia probabil se mai uita si la motociclist (nu te supara) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgebt Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 am iesit de N ori de pe insula si nu am avut probleme cu politiaprobabil se mai uita si la motociclist (nu te supara) politia statea dupa colt duminica cand stiau ei ca trebuie sa plece lumea acasa, erau 3 echipe, adica 3 fiole.. super pregatiti sa faca fata la un val mai mare de motociclisti. si cealalta faza cu intrarea, fetele alea nu au spus sa nu rupem bratarile dupa ce intram, eu aveam rosie ca eram prezent de vineri dupa amiaza iar prietena mea albastra ca a venit din sv sambata.. am vrut sa ies pana la plus si am luat-o pe a ei.. cand sa intru inapoi hopa! un'te duci.. ca sa nu mai zic ca s-a purtat cam urat tipa aia de la poarta si vorbea tare de fata cu toata lumea ca n-avem bani si intram pe naspa.. cu toate ca aveam motor, cort, si ce mai aveam cu mine inauntru si cheltuisem aproape 100euro. chiar mi-a stricat ziua faza aia. in rest a fost normal, pe mine cel putin nu m-au suparat pocniturile sau muzica dimineata, doar era intalnire moto si nu de pescuit sau stiu eu ce alte activitati de pensionari care necesitau liniste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 politia statea dupa colt duminica cand stiau ei ca trebuie sa plece lumea acasa, erau 3 echipe, adica 3 fiole.. super pregatiti sa faca fata la un val mai mare de motociclisti. si cealalta faza cu intrarea, fetele alea nu au spus sa nu rupem bratarile dupa ce intram, eu aveam rosie ca eram prezent de vineri dupa amiaza iar prietena mea albastra ca a venit din sv sambata.. am vrut sa ies pana la plus si am luat-o pe a ei.. cand sa intru inapoi hopa! un'te duci.. ca sa nu mai zic ca s-a purtat cam urat tipa aia de la poarta si vorbea tare de fata cu toata lumea ca n-avem bani si intram pe naspa.. cu toate ca aveam motor, cort, si ce mai aveam cu mine inauntru si cheltuisem aproape 100euro. chiar mi-a stricat ziua faza aia. in rest a fost normal, pe mine cel putin nu m-au suparat pocniturile sau muzica dimineata, doar era intalnire moto si nu de pescuit sau stiu eu ce alte activitati de pensionari care necesitau liniste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Iunie 9, 2009 Autor Share Postat Iunie 9, 2009 politia statea dupa colt duminica cand stiau ei ca trebuie sa plece lumea acasa, erau 3 echipe, adica 3 fiole.. super pregatiti sa faca fata la un val mai mare de motociclisti. si cealalta faza cu intrarea, fetele alea nu au spus sa nu rupem bratarile dupa ce intram, eu aveam rosie ca eram prezent de vineri dupa amiaza iar prietena mea albastra ca a venit din sv sambata.. am vrut sa ies pana la plus si am luat-o pe a ei.. cand sa intru inapoi hopa! un'te duci.. ca sa nu mai zic ca s-a purtat cam urat tipa aia de la poarta si vorbea tare de fata cu toata lumea ca n-avem bani si intram pe naspa.. cu toate ca aveam motor, cort, si ce mai aveam cu mine inauntru si cheltuisem aproape 100euro. chiar mi-a stricat ziua faza aia. in rest a fost normal, pe mine cel putin nu m-au suparat pocniturile sau muzica dimineata, doar era intalnire moto si nu de pescuit sau stiu eu ce alte activitati de pensionari care necesitau liniste. daca mergeai la mai multe intruniri moto stiai ca nu treb sa dai de la mana bratara... ala este biletul de intrare...femeia care vrb tare este sotia organizatorului asa are ea timbur vocal se mai intampla...cand te frigi cu bors sufli si in iaurt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgebt Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 daca mergeai la mai multe intruniri moto stiai ca nu treb sa dai de la mana bratara...ala este biletul de intrare...femeia care vrb tare este sotia organizatorului asa are ea timbur vocal se mai intampla...cand te frigi cu bors sufli si in iaurt le-am avut rupte si la iasi si la radauti si nu tin minte nici un eveniment.. la intruniri in alte parti nu am fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george salcudean Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 La Bacau intrunirea a fost PERFECTA! DISTRACTIA A FOST MAXIMA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 La intrare am primit pentru cei 20 de ron fix o banda colorata de marcaj la mana.Nu bilet-evaziune fiscala grosolana,nu o emblema,nu nimic,nici macar un bine a-ti venit,nimic pentru amintire desi acasa pastrez o gramada de insigne si imprimeuri d ela intalneli de la SIBIU,BV,BUCURESTI,CONSTANTA.SA va spun ce am primit la Constanta?Un rom de incalzeala,sapca cu Peugeot,o mana de prezervative si un larg bine a-ti venit si inca un pahar de roM de calitate.Intalnire de castig.Berea la pahar era vai steaua ei.Am preferat sa beau doar la sticla-4 ron Ursus si la noi la terasa este 2,5 ron.Am luat o gura dintr-un pahar si l-am aruncat si am demonstrat unui amic ca dintr-o sticla se faceau lejer 2 pahare care ar fii trewbuit sa fie initial de 400ml.Praf in ochi.Deja ma gandesc serios sa nu mai merg la intalniri decat gandit inainte daca merita sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_doctor_vlad Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 E tare zicala:"niciodata nu poti sa-i multumesti pe toti"......nu vreau sa iau apararea nimanui,dar parerea mea e ca poti sa te distrezi oriunde daca vrei asta.......Intrunirea a fost faina,dar cred ca ceva mai putin "rideri" fata de alti ani..... Mie unu' mi-a placut si ca s-o zic p-aia dreapta io m-am distrat peste tot pe unde am fost indiferent de muzica si locatie......Si dupa un drum foarte lung si cateva berici veneaaaaaaa Mos Ene instantaneu asa Ne vedem la celelalte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate