d_paulo Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 (editat) Chopper Academy Chapter Calarasi va invita sambata 12 septembrie ora 14:00 la o haiduceala in toata regula! Se lasa cu tuica, vin, bere, carnati, pastrama, mititei, concurs de tras cu harbaleta, intrecere pe apa cu hidrobiciclete si multe altele Zona de campare, plaja amenajata in stil vama veche (vama din Lehliu)... ps: am sa revin si cu o harta a locatiei Editat Septembrie 9, 2009 de d_paulo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 (editat) moama....iar betivaneala? i-ll be there Rock si P.....laja Editat Septembrie 10, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Nu Simi, la acest party nu se consuma spirtoase. Se joaca sah, se recita poezi, punem in scena o piesa de teatru si tinem cursuri de legislatie rutiera. Dupa ce facem toate astea ne putem saluta frateste cu farul sau ridicand mana stanga si scotand castile tacticos ne putem aseza la un ceai. Aia care vor sa bea, sa se bata si sa f..a probabil ca vor simti penibilul situatiei si se vor retrage singuri... PS: Eu vreau sa dau si la peste deci imi doresc liniste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 dar vreau bere rece si P....escuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Se joaca sah, se recita poezi, punem in scena o piesa de teatru si tinem cursuri de legislatie rutiera. Dupa ce facem toate astea ne putem saluta frateste cu farul sau ridicand mana stanga si scotand castile tacticos ne putem aseza la un ceai. Daca nu organizati un teatru de papusi si sa aveti invitatii copii din judet, tot degeaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 La peste as mai da si eu ... da sa vedem daca ma mai ajuta râma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 La peste as mai da si eu ... da sa vedem daca ma mai ajuta râma Daca intri in apa rece sigur nu o sa te mai ajute rama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 (editat) Daca intri in apa rece sigur nu o sa te mai ajute rama Daca o reincalzesti, ajuta PS. Stii tu ce stii Editat Septembrie 10, 2009 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Daca nu organizati un teatru de papusi si sa aveti invitatii copii din judet, tot degeaba! Papushi...gonflabile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Nu Simi, la acest party nu se consuma spirtoase.Se joaca sah, se recita poezi, punem in scena o piesa de teatru si tinem cursuri de legislatie rutiera. Dupa ce facem toate astea ne putem saluta frateste cu farul sau ridicand mana stanga si scotand castile tacticos ne putem aseza la un ceai. Aia care vor sa bea, sa se bata si sa f..a probabil ca vor simti penibilul situatiei si se vor retrage singuri... PS: Eu vreau sa dau si la peste deci imi doresc liniste... gramatica directoreeeeeee ... cand o sa te vad eu pe tine jucand sah o sa ma retrag si eu din gasca celor care vor sa bea si sa futa si o sa imi mut batranetzile langa cratitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 hahahahah hai ca-i funny topicul asta ... in loc sa stabiliti un loc de intalnire ... o ora de plecare ... sau fiecare pe drumul lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 cand o sa te vad eu pe tine jucand sah o sa ma retrag si eu din gasca celor care vor sa bea si sa futa si o sa imi mut batranetzile langa cratitza da de ce zici asa? ca poti juca sah in timp ce faci sex, fumezi o tigara si cu mana cealalta amesteci si intr-o oala. Mesaj completat hahahahah hai ca-i funny topicul asta ...in loc sa stabiliti un loc de intalnire ... o ora de plecare ... sau fiecare pe drumul lui Loc de intalnire : benzinaria MOL dinainte de A2. ora? 10 P.S. trebuie sa fim funny ca si asa ne fute viata asta pe toti rau, macar asa ii tinem piept (cine are...cine n-are sa isi puna silicoane) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 si cand esti "sah-mat" ... treci la cratita )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 si cand esti "sah-mat" ... treci la cratita )) cand esti sah mat mai bagi o tigara...tigara de dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 (editat) Oh my GOD! Iar ne pocnim creierii? Fratie abia astept sa va vad.Am murit de oftica pt ca nu am ajuns la Paulesti , dar nah! am fost prinsa la bar!Maine de dim o luam si noi din loc , asa ca Slipule!!!! Frate pune si mie o sticla de Absolut la rece!DE LITRU!!! Editat Septembrie 10, 2009 de inanna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 eu plec de maine seara, cum termin munk.... asa ca Lehliule vin sa "joc sah", "recit poezii" si apoi ma retrag la o tigara.....la naiba sa imi cumpar tigari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 gramatica directoreeeeeee ... cand o sa te vad eu pe tine jucand sah o sa ma retrag si eu din gasca celor care vor sa bea si sa futa si o sa imi mut batranetzile langa cratitza Ce urat vorbesti... Scuzati i-ul dar scriu de pe mobil ca institutia la care lucrez nu are inca fonduri sa-mi achizitioneze un PC. Oricum ar fi ii multumesc fratelui dac si ii promit multa distractie la concursul cu harbaleta. La sah nu ma bate nimeni (nu-i jocul ala cu zaruri si nume de orase "la Braila" ? ) PS: Sa-ti iei adidasi cu crampoane pentru ca o sa trebuiasca sa alergi in zig-zag... sa fie mai palpitant concursul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Oricum ar fi ii multumesc fratelui dac si ii promit multa distractie la concursul cu harbaleta. testam legea gravitatiei si iscusinta noastra de Robin Hoozi punandu-i un mar pe cap? promit sa incerc sa trag in mar si nu in oo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucit_a Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 testam legea gravitatiei si iscusinta noastra de Robin Hoozi punandu-i un mar pe cap?promit sa incerc sa trag in mar si nu in oo de ce ai promite asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 de ce ai promite asa ceva? Daca nu promiteti ca ne protejati oo-le eu nu dau pe acolo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Daca nu promiteti ca ne protejati oo-le eu nu dau pe acolo ... Pai tu ai zis ca dai la peste, deci n-ai nevoie de oo, ci de rama. ahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Pai tu ai zis ca dai la peste, deci n-ai nevoie de oo, ci de rama.ahahahaha pai oo-le dau gust râmei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucit_a Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Daca nu promiteti ca ne protejati oo-le eu nu dau pe acolo ... si ce ar trebui sa dai pe acolo?ca sa stim ce pierdem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 (editat) pai oo-le dau gust râmei norocul vostru ca nu sunt rapitori in balta? sau sunt? Editat Septembrie 10, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 si ce ar trebui sa dai pe acolo?ca sa stim ce pierdem cine stie ... cunoaste! cine nu ... "curiozitatea a omorat pisica" ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate