cosmin15 Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 (editat) As vrea si eu sa aflu despre Honda NSR in cati timpi este!Si daca este si de 24 kw! Editat Aprilie 17, 2006 de cosmin15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remyx Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 As vrea si eu sa aflu despre Honda NSR in cati timpi este!Si daca este si de 24 kw! ai incercat asta : www.nsr125.com ? Vrei sa cumperi ? Am eu una ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 da...isi cauta motor si nu stie ce sa isi ia ....zi`mi mie(ca el nu prea intra pe net si eu sunt un tovarash de`al lui) unde e motoru an+stare tehnica+probleme la ea.....alea alea stii u si nu in ultimul rand.....IN CATI TIMPI ESTE? ))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 Honda NSR125 e in 2 timpi. Honda CBR125 e in 4 timpi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 aha.....ai idee daca motorul e lafel de defectuos ca cel de la aprilia rs? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 Nsr`ul nu se mai fabrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 aha.....ai idee daca motorul e lafel de defectuos ca cel de la aprilia rs? Mai am inteles ca e foarte fiabil. Am un prieten care a avut una si intr-un an de zile de ars aiurea prin oras nu a patit nik la motor.... dar au cazut el si altii cu ea ca o da ca bou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 Am inteles ca Honda Nsr are cel mai fiabil motor in 2 t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 (editat) aha.....mi se pare ca s`a fabricat pana in 2003 ....am dreptate? Mai am inteles ca e foarte fiabil. Am un prieten care a avut una si intr-un an de zile de ars aiurea prin oras nu a patit nik la motor.... dar au cazut el si altii cu ea ca o da ca bou... frate si cu a mea era sa intre unu in gard....dar gata s`a terminat cu "da`mi`o si mie uite pana acolo si inapoi".... Editat Aprilie 18, 2006 de smile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin15 Postat Aprilie 19, 2006 Autor Share Postat Aprilie 19, 2006 ai incercat asta : www.nsr125.com ? Vrei sa cumperi ? Am eu una ... Da zi si mie pret unu alta din ce an e probleme la ea plm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 cik "pret unu alta"....mai invatza dreaq ma sa scri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dArMaN Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 am si io o intrebare...sper sa nu vi se para stupida...e in 2T,nu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 am si io o intrebare...sper sa nu vi se para stupida...e in 2T,nu?? foarte stupida scrie clar mai sus ca e in 2t si scrie de vreo 5 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 I love my NSR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan16ro Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 am si io o intrebare...sper sa nu vi se para stupida...e in 2T,nu?? vai ce om si asta ..... dupa ce se vb nush cat despre faptu ca ii in 2t el mai intreaba ))))))=)) apropo care e pretu ... asta daca ii mai valabil anuntu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 de 5 luni de cand sa facut topicu nu cred ca mai e valabil ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan16ro Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 asa ma gandeam si eu da am zis ca hai sa vedem ca poate mai ii cine stie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate