flea Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 (editat) Intre 11 si 14 Martie a avut loc a doua editie a solonului de motociclete si scutere "moto days roma". Fiind prin zona ,mi-am "bagat nasul" si am facut cateva poze .Nu sunt foarte reusite dar sper sa va faceti o idee de ce sa intamplat. Mi-a placut prototipul de BMW si KTM-ul pe trei roti. Am admirat de aproape motorul lui valentino rossi...si binenteles ... fetele Editat Martie 14, 2010 de flea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sky_Hunter Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Triumph-ul ala rosu de la inceput m-a terminat ... super misto arata. Dragutze pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Triumph-ul ala rosu de la inceput m-a terminat ... super misto arata. Dragutze pozele ala este un model restaurat, sau se fabrica inca? nu rade de intrabare, dar nu ma pricep la istoria modelului. stiu doar ca a facut istorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flea Postat Martie 15, 2010 Autor Share Postat Martie 15, 2010 ala este un model restaurat, sau se fabrica inca? nu rade de intrabare, dar nu ma pricep la istoria modelului. stiu doar ca a facut istorie. Se fabrica ...era nou nout si costa exact 9200 de euroi.Mi-a placut mult si mie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Triumph-ul ala rosu de la inceput m-a terminat ... super misto arata. Dragutze pozele Triumph Thruxton un cafe racer de fabrica http://www.triumph.co.uk/uk/2010_Thruxton_...10Thruxton.aspx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GRINDCORE Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Foarte bune pozele.Apropo de Triumph, am avut ocazia de a merge cu un Bonneville din 2002,pe care din pacate nu-mi puteam permite sa-l cumpar. Totusi senzatia e unica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate