herrinstructor68 Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 In data de 30.05.2010 organizez o plimbare pe ruta Bucuresti-Ploiesti- Sarata Monteoru cu intoarcere prin Buzau- Urziceni. Pentru a ne cunoaste mai bine vom face un popas la Sarata Monteoru unde, la un gratar, vom discuta despre posibilitatea formarii unui grup al carui scop este acela de a-si petrece timpul liber intr-un mod cat mai placut. Ideea s-a conturat in urma discutiilor avute cu elevii scolii noastre care si-au exprimat dorinta de a iesii alaturi de noi intr-un mod organizat. Grupul va fi format din maxim 50 de motociclete. Pe traseu vom fi insotiti de o masina cu remorca moto echipata pentru acordarea unei asistente tehnice minime (bujii, cablu acceleratie/ambreiaj, pene, compresor, remorcare). Participantii sunt rugati sa poarte echipament de protectie, sa aiba actele obligatorii (BI/CI, PC, ITP, RCA ) si sa-si verifice starea tehnica a motocicletei (ulei, lant, plinul de benzina, pneuri, placute de frana). Nu vor fi admise manifestari de genul: - curse pe traseu (liniute) - depasiri hazardate - mers pe o roata - mers fara maini - manevre care ii pun in pericol pe ceilalti participanti la trafic. Plecarea va avea loc din poligonul Ilioara, la ora 9.30 Cei interesati sunt rugati sa ne trimita pana vineri pe email (contact@scoalamotolouis.ro), urmatoarele date de confirmare: Nume, nr de telefon, km parcursi pe motocicleta. Pana atunci va dorim "Asfalt uscat!" Cu stima, Marius Vasile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Bravo Marius! Si noi cand te rugam sa iesi cu noi dupa ce ne-am luat permisele, in 2006, ne trimiteai la plimbare cu replica "Nu-i deajuns ca va vad toata ziua, sa ma mai si plimb cu voi?!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duncan Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 .... ehehehe... sunt curios daca se strang toti cursantii. din pounctul meu de vedere sunt 50% in daca nu apare neprevazutul... procentul creste pana la sfarsitul saptamanii o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriell Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 He he! Vin si eu in tura daca nu intervin alte probleme. Abia astept. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herrinstructor68 Postat Mai 25, 2010 Autor Share Postat Mai 25, 2010 (editat) Bravo Marius! Si noi cand te rugam sa iesi cu noi dupa ce ne-am luat permisele, in 2006, ne trimiteai la plimbare cu replica "Nu-i deajuns ca va vad toata ziua, sa ma mai si plimb cu voi?!" Salutare, @ Tashulina - Daca mai esti interesata, te asteptam duminica. @ Duncan si Gabriell - Va asteptam si pe voi cu cea mai mare placere. Asfalt uscat! Marius Editat Mai 25, 2010 de herrinstructor68 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Pff...cand am vazut topicul "Plimbare la Sarata Monteoru" tocmai ziceam ca am cu cin' sa ies la enduro Bravo! Cred ca o sa fie bucurie mare pe elevi. Succes si la mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AadaA Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 ufffff....si n-am voie sa ma dau pe-o roata?!?! ce nasol... :d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herrinstructor68 Postat Mai 26, 2010 Autor Share Postat Mai 26, 2010 Pff...cand am vazut topicul "Plimbare la Sarata Monteoru" tocmai ziceam ca am cu cin' sa ies la enduro Bravo! Cred ca o sa fie bucurie mare pe elevi. Succes si la mai multe! Salut, Multumesc pentru urare. Prima plimbare am hotarat sa o facem doar pe asfalt chiar daca mergem la Sarata Monteoru. Daca vor exista cereri pentru enduro, la urmatoarele plimbari vom lua in calcul si o astfel de iesire. Toate cele bune, Marius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Daca sunt multi participanti apar si probleme...Dl instructor isi asuma un mare risc, max 50 motociclete...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AadaA Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Daca sunt multi participanti apar si probleme...Dl instructor isi asuma un mare risc, max 50 motociclete...? ) Vorbesti ca despre o invatatoare care pleaca cu elevii in tabara. Aici nu e nimeni minor, si nu e nimeni in custodia/grija nimanui. E un grup de oameni care intamplator merg in aceeasi directie. Fiecare are carnet, motor, e responsabil.... si daca pateste sau cauzeaza ceva raspunde in fata politiei si legii, nu a instructorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knight_rider Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Ideea e să nu periclitezi siguranța celor din jur, plus faptul că DL instructor are Âşi el o reputație, iți dai seama... să facem accident când suntem tocmai cu el ? E de râsul lumii. Da' ce tot mă bag eu în seamă cu japca p'aici, eu nici măcar n-am fost instruit de domnu... :-) Cred că am să vin Âşi eu duminică. :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 Ne primiti si pe noi ?? un gpz si un transalp / ambi cu pasageri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duncan Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 ... se mai pleaca? ca am vazut ceva ploaie ... vreo 30 % sanse... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ank Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 ... se mai pleaca? ca am vazut ceva ploaie ... vreo 30 % sanse... Maine la ora 9 ne intalnim in Ilioara si vom stabilii la fata locului. Si-au anuntat prezenta aproximativ 30 de motociclisti, asa ca nu putem decat sa speram ca va fi vreme frumoasa. Va asteptam! O seara buna, Anca P. Mesaj completat Ne primiti si pe noi ?? un gpz si un transalp / ambi cu pasageri Va asteptam maine la ora 9 in Poligonul Ilioara. Toate cele bune, Anca P. Mesaj completat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 Hai ca a fost frumos, apropo bun grataru si bucatarii. Pe cand o urmatoare iesire ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriell Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 (editat) Da, a fost frumos. Chiar si ploaia de final a avut farmecul ei. In curad, adica dupa ce le voi procesa, voi urca si fotografiile intr-un topic facut la "fotografii de la intalnirile moto" ca aici nu cred ca am voie. Spor si s-auzim de foarte bine! Editat Mai 30, 2010 de gabriell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duncan Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 ... no apai abia astept poze.... ca au fost multe aparate. . btw cei care am plecat ultimii, nu am mai prins ploaie...deloc. unii ne-am pus echipamentul de ploaie, asa, doar pentru o scurta sauna . Numai bine PS: fain discurs Herr Instructor iar ideea mi se pare super. Am sa-mi scotocesc mintea si netu' si am sa vin cu ideei de destinatii. Daca se primeste cate o destinatie de la fiecare participant de astazi.... cred ca s-a rezolvat programul pentru 2-3 ani . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriell Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 btw cei care am plecat ultimii, nu am mai prins ploaie...deloc. Ma refeream la ploaia care ne-a tinut sub cort.... aia..."asta e ultima repriza"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 haideti cu poze fratilor sa vada si ochiu nostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriell Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Gata pozele. Le-am postat la "imagini din calatorii", direct AICI. Cei care mai aveti poze le puteti pune in topicul acela. La buna vedere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herrinstructor68 Postat Iunie 1, 2010 Autor Share Postat Iunie 1, 2010 Buna seara, Multumim tuturor participantilor pentru sprijinul acordat organizarii acestei intalniri si, asa cum am discutat la Sarata Monteoru, in cursul saptamanii acesteia vom posta un nou topic cu informatii despre viitoarea excursie de doua zile. Asfalt uscat! Marius V. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Better_late_than_never Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 (editat) Hello, Simpatica ideea si dragutza iesirea. Pentru mine a fost o prima lectie dupa scoala Ma alatur bucuroasa si datile viitoare... daca ma primiti Sa auzim de bine si.. asfalt uscat. Crina P.S. am postat si eu ce poze am facut... Clar nu se pot compara cu ale "mesterului" in ale fotografiei dar... macar i-a facut si lui cineva poze Sper sa va placa. Editat Iunie 1, 2010 de Better_late_than_never Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herrinstructor68 Postat Iunie 4, 2010 Autor Share Postat Iunie 4, 2010 Buna ziua, Aveti AICI urmatoarea Plimbare care, la propunerea voastra, va fi de doua zile. Asfalt uscat, Marius Vasile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate